Quantcast

Sporto aistruoliai televizorius pirko iš krepšininkų rankų

  • Teksto dydis:

Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės vyrai savo stiprybę ir sumanumą jau įrodė ne tik draugiškose krepšinio kovose, bet ir priimdami dar vieną iššūkį – išbandė save prekybos konsultantų amplua. Apsilankę prekybos tinklo „Elektromarkt“ parduotuvėje pirkėjai buvo nustebinti neįprasto reginio – Lietuvos krepšinio garsenybės rungėsi ne krepšinio aikštelėje, o prie kasos aparatų ir kompiuterinių žaidimų.

Prie prekybos tinklo „Elektromarkt“ kasų buvo įsikūrę ir pirkėjus konsultavo Simas Jasaitis, Martynas Pocius, Renaldas Seibutis ir Šarūnas Vasiliauskas.

„Krepšininkai užsuko pažiūrėti, kaip jų sirgaliai ruošiasi krepšinio čempionatui. Išbandę konsultantų darbą jie su pirkėjais ne tik aptarė jų įsigyjamas prekes, bet ir lankytojams suteikė galimybę nusiderėti perkamą daiktą. Visa laimė, kad šie vyrai žaidžia krepšinį, o ne užsiima prekyba. Lengva ranka nuolaidas televizoriams dalinę krepšininkai per dieną sirgaliams būtų padovanoję visą parduotuvės sandėlių turinį“ , – šypsojosi prekybos tinklui „Elektromarkt” atstovaujančios bendrovės „Mediashop“ rinkodaros skyriaus vadovas Irmantas Viliūnas.

Pasak brolių Lavrinovičių, daug metų šeimos turėjo po vieną televizorių, kurie rodė pora televizijos kanalų, dabar – televizoriai mūsų ūgio, todėl krepšinio varžybas galima žiūrėti originaliu masteliu.  „Vaikystėje turėjome vieną televizorių ir dažnai su broliu nesutapdavo nuomonės dėl to, kokią laidą žiūrėsime. Tik krepšinio varžybos ir „multikai“ visada abiem tikdavo“, – šmaikštavo broliai.

Prekybos tinklo „Elektromarkt“ parduotuvėje susirinkę krepšininkai kartu su lankytojams dalyvavo virtualaus krepšinio turnyruose, drauge fotografavosi, dalijo autografus ir bendravo su krepšinio sirgaliais.

„Niekada nemaniau, kad kada nors gyvenime galėsiu parungtyniauti su nacionalinės krepšinio rinktinės krepšininkais. Nors varžybos buvo virtualios, tačiau į krepšį mėčiau su tikrais krepšinio didvyriais. Rezultatyvumu jiems neprilygau, bet kovojau ir pasipriešinau garbingai“, – įspūdžiais iš virtualių krepšinio varžybų dalijosi vilnietis Julius.

Mūsų nacionalinei rinktinei tapus pasaulio krepšinio čempionato nugalėtoja, „Elektromarkt“ ketina savo pirkėjams padovanoti visus iki rugsėjo 14 d. jų prekybos tinkle įsigytus televizorius – jiems bus taikoma 100 proc. nuolaida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių