Quantcast

Sensacija: „Neptūnas“ baigė pasirodymą SIL-Karaliaus Mindaugo taurės turnyre

  • Teksto dydis:

Alytaus „Dzūkija“ po netikėto trilerio tapo pirmuoju klubu, patekusiu į Karaliaus Mindaugo taurės pusfinalį. Anksčiau šį sezoną alytiškius triuškinęs Klaipėdos „Neptūnas“ krito svarbiausiame mače 77:85 (17:19, 15:20, 25:20, 20:26).

Fantastiškas rungtynes sužaidė ir „Dzūkijos“ pergalę lėmė legionieriai – Nikolaos Stylianou pelnė 19 taškų, o Parrishas Petty surinko 17 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Dzūkijos“ ir „Neptūno“ komandos jėgas išbandė ir praėjusį savaitgalį. Tada klaipėdiečiai be didesnio vargo 81:63 įveikė „Dzūkiją“. „Neptūnas“ šį sezoną su „Dzūkija“ susitiko tris kartus, visus kartus laimėjo ir tai darė vidutiniu 26 taškų skirtumu.

Pusfinalyje „Dzūkija“ Klaipėdoje vykstančiame turnyre susitiks su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Utenos „Juventus“ poros nugalėtoju.

Kitame ketvirtfinalyje antradienį susitinka Panevėžio „Lietkabelis“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždės“.

„Neptūnas“: E.Želionis ir V.Šulskis po 13, S.Galdikas 12.

„Dzūkija“: N.Stylianou 19, P.Petty 17, P.Petrilevičius 16, A.Wigginsas 10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anupras

Anupras portretas
Rungtynių pabaigą parodė, kas labiau norėjo laimėti...su tokiu žaidimu ir vadovavimu tik lavonų rinkti į Žalgirio mūšio lauką...

Nu kiek

Nu kiek portretas
Galima ta kisieliu leisti kisieliu virti aikstej?...sulskis vos parbega i gynyba-biski ant dietos lai pasedi....Daniseviciu butu Bieliauskas sugaudes...ir Mikalauskas manau uz kisieliu butu geriau

Stasys

Stasys portretas
Kazys: - Teko žaisti su likučiais prieš elitinę Alytaus komandą. Sirgaliai, jeigu tokių dar liko, turėtų mane suprasti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių