Quantcast

S. Curry: po tokios serijos esame pasiruošę viskam

Oklando „Golden State Warriors“ lyderis Stephenas Curry tik antrąjį kartą savo karjeroje žaidė lemiamose serijos rungtynėse, tačiau tai jam nesutrukdė komandą atvesti į NBA finalą.

Septintose rungtynėse krepšininkas pataikė 7 tritaškius ir pelnė 36 taškus, o jo atstovaujama „Warriors“ atsitiesė po blankios serijos pradžios (1-3) ir iškovojusi tris pergales paeiliui triumfavo 4-3.

Po pergalingų rungtynių šio sezono MVP sakė, kad ši serija jam padėjo suprasti, kaip sunku laimėti atsiliekant 1-3. „Warriors“ tapo vos 10 komanda NBA istorijoje, kuriai pavyko tai padaryti.

„Stengėmes nesiklausyti, ką apie mus kalba kiti, nes prieš savaitę atsilikinėjome 1-3. Visi manė, kad mūsų jėgos išseko, tačiau mūsų rūbinėje viskas buvo gerai – mes kalbėjomės, kaip išsisukti iš šios padėties. Buvo labai sunku sugrįžti į seriją po tokios pradžios. Supratau, kaip sunku tai padaryti. Vėl kovoti NBA finale – neįtikėtinas dalykas“, – apie triumfą kalbėjo snaiperis.

Didžiajame finale „Warriors“ susigrums su ta pačia varžove, kurią praėjusiais metais NBA finale patiesė 4-2 – Klivlando „Cavaliers“. S. Curry mano, kad Rytų konferencijos čempionai yra visai kitokia komandai nei „Thunder“.

„Cavaliers“ bus naujas iššūkis, jie atkrintamosiose varžybose žaidžia labai gerai. Tai bus visai kitokios rungtynės. Po tokios serijos mes esame pasiruošę viskam. Žinome, kaip svarbu išlaikyti namų aikštės pranašumą. Tai bus svarbiausia pirmoje dvikovoje. Jau rytoj turėsime pradėti ruoštis kitoms rungtynėms“, – sakė S. Curry.

Pirmosios finalo rungtynės – naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, 4 val. Lietuvos laiku.

S. Curry žaidimo epizodai:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių