Quantcast

„Rockets“ su D. Motiejūnu nesikalbėjo mėnesį

Tai, kad Hjustono „Rockets“ pasirašė kontraktą su lengvuoju krašto puolėju P.J. Hairstonu, dar nereiškia, kad klubas artėja susitarimo link su apribotuoju laisvuoju agentu Donatu Motiejūnu, mano žurnalistas Calvinas Watkinsas.

ESPN dirbančio C. Watkinso šaltiniai patvirtino, kad abi pusės jau mėnesį intensyviai nesikalbėjo dėl kontrakto pratęsimo. Jis pastebi, kad šiose derybose pastaruoju metu nėra jokių naujienų.

Spalio 1-oji gali tapti esmine šios D.Motiejūno istorijos diena. Būtent šeštadienį nustos galioti kvalifikacinis aukštaūgio 4,4 mln. JAV dolerių vertės pasiūlymas.

„Rockets“ gretose šiuo metu jau yra 15 krepšininkų. Būtent šis žaidėjų skaičius reiškia, kad D. Motiejūnui vietos komandoje nebeliko, kadangi „Rockets“ pasiekė sudėtyje registruojamų žaidėjų limitą.

Tiesa, tai nereiškia, kad „Rockets“ D. Motiejūnui užtrenkia Hjustono vartus. Tuo atveju, jei lietuvis vis tik susitars su „Rockets“, klubas atleis vieną iš turimų krepšininkų. Spėjama, kad išsipildžius tokiam scenarijui, darbo gali netekti Gary Paytonas II-asis.

Su klubu bendros kalbos kol kas nerandantis D. Motiejūnas tęsia individualias treniruotes Vankuveryje.

D. Motiejūnas „Rockets“ gretose rungtyniavo nuo 2012-2013 metų sezono.

Pastarąjį sezoną nugaros traumos padarinių kamuojamas puolėjas sužaidė 42 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 6,5 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.


Šiame straipsnyje: Donatas MotiejūnasRocketsNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių