Quantcast

„Raptors“ vadovas: mes esame labai patenkinti J. Valančiūnu ir jo neatiduosime

Toronto „Raptors“ komandos prezidentas Masai Ujiri sureagavo į viešumoje pasirodžiusią informaciją apie Kanados klubo bandymus ilgą laiką iškeisti lietuvį Joną Valančiūną.

Ekipos vadovas to nepaneigė, tačiau pabrėžė, jog neketina lengvai atiduoti 25-erių metų uteniškio.

„Kalbėjausi su JV ir jo agentu apie komandos ateities planus. Tačiau Jonas yra mūsų komandoje. Mes tikime jo talentu ir noriu, kad visi tą žinotų. Žvelgiant atgal, prieš vienerius metus visi kalbėjo apie J. Valančiūną, koks jis buvo puikus. Prieš metus jis patyrė traumą serijoje su Majamio „Heat“ ir buvo eskaluojama „Oi, jei mes tik turėtume JV prieš Klivlando „Cavaliers“. Nežinau, kaip vienas žmogus galėjo tiek daug pakeisti.

Žaidimo stilius NBA keičiasi, tačiau mes tikime puolime atkovotų kamuolių svarba. Ties šiuo aspektu JV yra itin geras ir į tai ketiname atkreipti dėmesį artėjančiais metais. Jonas žino, ką jam reikia patobulinti. Kalbėjau su juo daugybę kartų, įskaitant ir vakar. 

Mes esame labai patenkinti juo ir neatiduosime jo. Būsiu atviras – buvo keli variantai, jeigu mes būtume bandę atlaisvinti vietą ar turėję kitokių siekių, mes galbūt būtume priėmę tam tikrus sprendimus, bet dabar esame labai patenkinti turima sudėtimi“, – nuoširdžiai pasakojo M. Ujiri.

Pirmadienį JAV žiniasklaidoje pasklido žinia, jog „Raptors“ nuo vasario mėnesio bando atsisveikinti su J. Valančiūnu, tačiau niekaip pasiekti susitarimo su kita ekipa. 

J. Valančiūnas su Kanados komanda turi dar trejus metus galiosiantį kontraktą, kurio vertė – 49,6 mln. JAV dolerių.

Nuo 2012 metų „Raptors“ žaidžiantis Lietuvos rinktinės centras praėjusį sezoną vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 25 minutes, pelnydavo po 11,9 taško, atkovodavo po 9,2 kamuolio ir rinkdavo po 14,6 naudingumo balo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių