Quantcast

Prezidentės vizito sužavėtas V. Micičius: priešprieša tarp „Žalgirio“ ir CSKA tebėra

  • Teksto dydis:

Legendas apie Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA priešpriešą sovietiniais laikais žino kone kiekvienas Lietuvos krepšinio sirgalius. Nors šiais laikais tarp šių komandų analogiškų principų nebėra, tačiau dabartinis žalgirietis Vasilije Micičius teigė pajautęs, jog priešprieša egzistuoja ir dabar.

Micičius Eurolygos finaliniame ketverte dalijosi mintimis su gimtosios Serbijos žiniasklaida ir su žurnalistais bendravo po rungtynių su CSKA dėl trečiosios Eurolygos vietos, kurias kauniečiai laimėjo.

Serbo tikinimu, jis jautė, jog „Žalgiriui“ šis mačas nėra eilinis.

„Priešprieša tarp „Žalgirio“ ir CSKA yra neįtikėtina, apie tai nieko net nežinojau, iki momento, kuomet čia atvykau. Net Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė atvyko pas mus prieš šias rungtynes su akcentu, kad tai yra mačas, turintis ne tik sportinį atspalvį. Tai buvo apie politiką, tačiau tais dalykais aš nesidomiu.

Įdomu ir tai, kad rungtynės su CSKA Kaune reguliariajame sezone buvo sausakimšoje mūsų arenoje, o bilietai parduoti rekordiškai greitai. Tai irgi patvirtina, kad priešprieša egzistuoja“, – pasakojo Micičius.

Tas rungtynes „Žalgiris“ laimėjo 79:77 ir Eurolygoje finišavo trečias, CSKA ekipą paliekant laipteliu žemiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių