Quantcast

Prasideda pokyčiai: sirgalių atsiprašęs M. Purlys paliks „Lietuvos rytą“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys nusprendė trauktis iš savo posto. Su komanda jis dirbs iki sezono pabaigos, tačiau jau prezidentui Gedvydui Vainauskui pranešė, kad tuomet paliks direktoriaus pareigas.

„Noriu prisiimti atsakomybę dėl tokios situacijos. Vakar kalbėjau su prezidentu Gedvydu Vainausku, sakiau, kad turime šį sezoną užbaigti su iškelta galva. Prezidentui pasakiau, kad ieškotų kito žmogaus į mano poziciją, nes klubui reikia pokyčių, galbūt naujų idėjų, naujų žmonių. Bet sezonas dar tęsiasi ir dabar yra mūsų garbės reikalas jį užbaigti.

Prezidentas mano sprendimo dar nepriėmė. Dabar tai ne pats svarbiausias dalykas. Dabar svarbiausia yra susikoncentruoti kovoms“, – prieš „Lietuvos ryto“ treniruotę teigė M. Purlys.

„Noriu labai atsiprašyti visų, kam dar yra brangus „Lietuvos rytas“. Noriu atsiprašyti gerbėjų ir Vilniaus miesto už tai, kokioje mes dabar esame situacijoje. Per paskutinius ketverius metus klubas atsidūrė tokioje vietoje, kurioje reikia sprendimų. Labai džiaugiuosi, kad vakar mums pavyko priimti sprendimą dėl keturių amerikiečių. Tai parodo, kokios yra vertybės, ir kokios jos turi būti ateityje. Turi būti pagarba sirgaliui, o su tuo ateis ir sportiniai rezultatai. Komercija ir finansai yra svarbu, bet ir su mažais finansais galima pasiekti gerų rezultatų“, – apie padėtį kalbėjo „Lietuvos ryto“ direktorius.

Vakar „Lietuvos rytas“ paskelbė, kad turi neginčijamos informacijos apie tai, kaip komandos legionieriai Corey Fisheris, Tayloras Brownas ir Clevinas Hannah pažeidė klubo taisykles, o už drausmės nusižengimus jie buvo nušalinti nuo komandos.

Tuo metu amerikietis Drew Gordonas patyrę stresinį kojos lūžio traumą, todėl buvo nuspręsta jam leisti gydytis JAV. Vilniečiai dar turi kontraktą su atletu ir kitam sezonui, tačiau abi pusės gali jį nutraukti.

„Su D. Gordonu dėl drausmės pažeidimų sezono metu buvo pokalbių, ir ne vienas, buvo įspėjimai, buvo ir labai nuoširdūs pokalbiai, buvo jo atsiprašymas prieš visą komandą. Su D. Gordonu turime kontraktą ir kitam sezonui, jis važiuoja gydytis į JAV. Yra tam tikros jo išėjimo sąlygos ir iš mūsų, ir iš žaidėjo pusės“, – sakė M. Purlys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių