Quantcast

Pirmąją dvikovą su CSKA pasitinkantis T. Walkupas: dėjau žingsnį į priekį

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijoje tęsia pasiruošimą 2018–2019 m. sezonui.

Po dviejų pergalių „Gloria Cup 2018“ turnyro grupės varžybose, Kauno ekipa sekmadienį nuo 20 val. dėl nugalėtojų taurės kovos su Maskvos CSKA klubu.

Prieš finalinį mačą žalgiriečiai turėjo dvi laisvas dienas be rungtynių. Apie tai, kaip sekėsi išnaudoti laisvą laiką bei būsimą finalo dvikovą su „Žalgiris TV“ mintimis dalijosi Thomasas Walkupas.

„Laisvą laiką išnaudojome šiek tiek atpalaiduoti mūsų kūnams. Čia, kaip žinote, turime puikias sąlygas, tad galėjome atsigauti po pirmųjų rungtynių. Taip pat dirbome krepšinio aikštėje bei bandėme išmokti naujų dalykų. Kaip komanda kartu žengiame žingsnį į priekį. Svarbu tinkamai išnaudoti likusį laiką iki rungtynių“, – pasakojo žalgirietis.

Su Kauno „Žalgirio“ ekipa jau keturiose draugiškose rungtynėse pasirodęs amerikietis tikina, jog vis užtikrinčiau jaučiasi žaisdamas su ekipos senbuviais bei kitais naujokais. Walkupo teigimu, tai galioja ne tik jam, bet ir visos komandos mechanizmui.

Pradedame geriau pažinti vienas kitą. Labai smagu žaisti krepšinį, kai žinai, ką šalia tavęs esantys vyrukai daro aikštėje.

„Jaučiuosi puikiai. Po pastarųjų rungtynių jaučiu, jog dėjau žingsnį į priekį. Aikštėje jaučiuosi užtikrinčiau. Kalbu ne tik apie save, bet ir apie visą komandą. Pradedame geriau pažinti vienas kitą. Labai smagu žaisti krepšinį, kai žinai, ką šalia tavęs esantys vyrukai daro aikštėje“, – kalbėjo Walkupas.

Artėjant dvikovai su Maskvos CSKA ekipa krepšininkas tikina, jog vienų kito sezono Eurolygos favoritų dar gerai nepažįstantis, tačiau labai laukiantis rungtynių prieš tokio kalibro ekipą.

„Viskas, ką žinau apie šią ekipą – tai labai talentingus žaidėjus turinti komanda. Nekantrauju pasižiūrėti, kaip atrodysime prieš tokio lygio komandą. Manau, bus puikios rungtynės“, – tvirtino Walkupas.

Prieš finalo dvikovą dalis žaidėjų vieną popietę praleido žaisdami golfą. Panašu, jog golfo aikštyne Walkupas nėra naujokas – žaidėjas apie savo pasirodymą atsakė šmaikščiai ir trumpai.

„Viskas, ką atskleisiu – žaidimą baigiau, laimėjęs daugiausiai pinigų“, – šypsojosi žaidėjas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių