Quantcast

Pirmą kartą: „Lietuvos ryto“ LKL ketvirtfinalio kovos – „Siemens“ arenoje

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas trečiadienį baigė „Betsafe-LKL“ reguliarųjį sezoną ir turi puikių žinių savo sirgaliams. Pirmą kartą komandos istorijoje stipriausių Lietuvos pirmenybių ketvirtfinalis bus žaidžiamas didžiausioje sostinės arenoje.

Prekyba bilietais į ketvirtfinalį „Siemens“ arenoje kol kas nėra pradėta, nes priešingai nei „Lietuvos rytas“, kitos „Betsafe-LKL“ komandos vis dar tęsia savo reguliarųjį sezoną. Vilniečiai šiuo metu yra pirmoje turnyrinės lentelės vietoje, tačiau dar vieną pergalę per likusius tris mačus iškovojęs Kauno „Žalgiris“ sostinės ekipą aplenktų.

Kauniečiams dar liko mačai su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, Utenos „Juventus“ bei Prienų-Birštono „Vytautu“.

Tuo tarpu „Lietuvos rytas“ ketvirtfinalyje susitiks su Utenos „Juventus“ arba Kėdainių „Nevėžiu“. Jau dabar aišku, kad šios komandos užims atitinkamai septintąją bei aštuntąją vietas. Žydrūno Urbono vadovaujami uteniškiai pagal pergales ir pralaimėjimus teoriškai dar gali pavyti šeštoje pozicijoje esančią Pasvalio komandą, tačiau reguliariajame sezone pralaimėjo seriją 1-3 ir į aukštesnę vietą nepakiltų.

Prieš „Šiaulius“ ir „Žalgirį“ dar žaisiantis „Juventus“ dviejų pralaimėjimų atveju susilygintų su aštuntoje pozicijoje esančiu „Nevėžiu“, tačiau laimi prieš kėdainiškius pagal bendrą taškų santykį. „Juventus“ ir „Nevėžis“ reguliariajame sezone pasidalino po dvi pergales, tačiau Žydrūno Urbono auklėtiniai pelnė daugiau taškų nei varžovai 351:337.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasLKLSiemens arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių