Quantcast

O. Kurauskas: džiaugiamės, kad „Neptūnas“ padeda atsiskleisti gabiems treneriams

Kaip ir buvo planuota, Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis šiandien Lietuvos krepšinio federacijos Vykdomajame komitete buvo išrinktas naujuoju Lietuvos rinktines treneriu.

Pasidžiaugti tokia trenerio sėkme suskubo ir uostamiesčio klubo vadovas Osvaldas Kurauskas, kuris teigė, kad tai didžiulė garbė Klaipėdai.

„Džiaugiamės, kad D. Adomaitį paskyrė Lietuvos rinktinės vyr. treneriu. Tai didžiulė garbė Klaipėdos klubui ir mūsų miestui. Šis treneris išties nusipelnė tokio pasitikėjimo – praėjusį sezoną atvedė „Neptūną“ į istorines aukštumas – tapome Lietuvos vicečempionais, pirmieji iš LKL klubų, neskaitant Kauno „Žalgirio“, pusfinalyje įveikę Vilniaus „Lietuvos rytą“, – mintimis dalijosi O. Kurauskas.

Komandos vadovas mano, kad prie stratego sėkmės ženkliai prisidėjo ir klubas, padėjęs visiškai atsiskleisti D. Adomaičiui.

„Pasiteisino klubo sprendimai, vizijos ir požiūris į ateitį, kai nusprendėme į savo komandą pasikviesti D. Adomaitį ir su juo pasirašyti ilgalaikę sutartį. Juk Adomaitis antrus metus iš eilės pripažintas geriausiu LKL treneriu. Džiaugiamės, kad „Neptūnas“ tapo tuo klubu, kuris ruošia, padeda atsiskleisti ne tik perspektyviausiems žaidėjams, bet ir gabiems treneriams“, – kalbėjo „Neptūno“ klubo direktorius O. Kurauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių