Quantcast

NKL pirmenybes laimėjo „Naftos-Uni-Akvaserviso“ komanda

  • Teksto dydis:

2014-2015 metų sezono Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) pirmenybes laimėjo ir kelialapį į 2015-2016 metų sezono Lietuvos krepšinio lygą (LKL) iškovojo Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaserviso" komanda.

Sekmadienį Raseinių rajone "Karpynėje" pasibaigusio NKL finalo ketverto turnyro lemiamoje dvikovoje Klaipėdos krepšininkai 88:71 (22:11, 25:19, 16:27, 25:14) nugalėjo Molėtų "Ežerūno-Kario" klubą.

24 taškais prie pergalės prisidėjo naudingiausiu finalo ketverto žaidėju pripažintas Mindaugas Stašys, 18 - Julius kazakauskas, 16 - Viktoras Chodosovskis, 15 - Ignas Vaitkus.

Pralaimėjusiems Gintautas Matulis pelnė 21 tašką, Žygimantas Šeštokas - 16, Raimundas Ambrulaitis - 13, Evaldas Narušis - 12.

Bronzos medaliai atiteko Marijampolės "Sūduvos-Mantingos" ekipai, kuri mažajame finale 82:68 (18:16, 26:21, 22:17, 14:14) nugalėjo Palangos "Palangos" penketuką.

Pasibaigus rungtynėms dėl NKL bronzos įvyko "TonyBet Slalomo" konkursas, kuriame dalyvavo vienuolika krepšininkų. Geriausiai įgūdžiu konkurso pirmajame etape pasirodė Matas Ragauskas (22 sek.) iš Marijampolės "Sūduvos-Mantingos" ir Paulius Danisevičius (26 sek.) iš Kauno "JAZZ-Diremtos".

Finale šių krepšininkų dvikovą laimėjo marijampolietis M. Ragauskas (31 sek.), savo varžovą įveikęs minimalia persvara (32 sek.).

Po jo vykusiame UAB "Mantingos" "snaiperio" konkurse geriausiai pasirodė Vilniaus "Perlo-MRU" gynėjas Tadas Rinkūnas. Jis finale įmetė 19 taškų ir įveikė antroje vietoje likusį Simoną Lekį iš "Trakų".

"TonyBet" "Oro karaliaus" konkurse penkis varžovus įveikė Šakių "Zanavyko" vidurio puolėjas Šarūnas Beniušis. Jis finale užtikrinta persvara nukovė Žilviną Petraitį iš Joniškio "Delikateso".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius portretas
Sveikinu čempionus, klaipėdiečiai šaunuoliai, pirmyn į LKL

Rimantas Cibauskas

Rimantas Cibauskas portretas
Sveikinu Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkus, iškovojus 2014-2015 metų Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionų titulus. Jūs esate tikri šaunuoliai, savo darbais įkvepiantys kiekvieną iš mūsų. Jūsų geležinė valia, pasiaukojimas ir ryžtingas tikslo siekimas – pavyzdys mums visiems. Jūs Klaipėdos vardą gynėte itin pasiaukojančiai ir buvote lyg vienas darnus bei tvirtas kumštis. Didžiuojuosi Jumis, kaip ir manau, didžiuojasi Jumis kiekvienas klaipėdietis. Jūs apgynėte mūsų miesto vardą ir dar kartą įrodėte, kad Klaipėdos krepšinio mokykla – viena geriausių. Sveikinu Jus visus su šia džiugia pergale. Malonu ir tai, kad dauguma iš „Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkų studijuoja Klaipėdos universitete (KU) ir atstovauja savo aukštajai mokyklai Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionate. Sėkmės Jums moksluose bei sporto arenose. Ir toliau kilkite į viršų karjeros laiptais bei siekite mokslo aukštumų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių