Quantcast

Varžovą patiesė tik po dviejų pratęsimų

„Rungtynės buvo apylygės, tad kai kuriais jų momentais buvo galima reikšti užuojautą mums, o kai kuriais – jau prieniškiams“, - šypsojosi Ramūnas Cvirka. Kaunietį, stovintį prie Kėdainių „Nevėžio“ ekipos vairo auklėtiniai privertė gerokai pasinervinti LKL akistatoje su Prienų-Birštono „Vytautu“.

Kėdainių ekipa savo aikštėje kankinosi net du pratęsimus, kol galiausiai 103:102 patiesė svečius iš Prienų. Gerai pradėję mačą kėdainiečiai pirmavo 31:26, bet vėliau krito į duobę. Ilgosios pertraukos jie išėjo atsilikinėdami 43:47.

Vis dėlto savo naujoko, pirmąsyk vilkėjusio ekipos marškinėliais L.Medfordo vedamas „Nevėžis“ atsitiesė ir turėjo puikią progą laimėti akistatą per pagrindinį laiką. Nepasinaudoję šia proga šeimininkai tą patį galėjo padaryti per pirmąjį pratęsimą, kurio pabaigoje paskutinė ataka vėl priklausė jiems. Nors ir tąsyk jų bandymas nebuvo sėkmingas – trečias kartas nemelavo. Mauro Veljačičius prasiveržė po krepšiu ir paskutinę akimirką pasiuntė tikslų dvitaškį.

„Nevėžiui“ tai buvo pirma pergalė po šešių iš eilės pralaimėjimų, o "Vytauto" ekipai nutrūko keturių pergalių serija.

„Nevėžiui“ daugiausia taškų pelnė: J.Woodardas (9 atk. kam.) ir L.Medfordas po 16, G.Maldūnas, V.Likhodejus (7 atk. kam.) ir G.Matulis po 14, J.Tamulis 11.

„Vytauto“ gretose labiausiai pasižymėjo tritaškiais pratrūkęs J.Sinica - 24 taškai, E.Žukauskas 20 (5 atk. kam., 6 kl.), D.Lukašovas 16 (10 atk. kam.), E.Dimša 12.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių