Quantcast

„Nevėžio“ treneris: komandai tenka atlaikyti milžinišką spaudimą

  • Teksto dydis:

Pirmas rungtynes po praėjusią savaitę įsiplieskusio lažybų skandalo žaidusi Kėdainių „Nevėžio“ komanda patyrė dar vieną nesėkmę. Mindaugo Budzinausko auklėtiniai antradienį Kaune 53:92 neprilygo „Žalgirio“ ekipai.

Kėdainiškių treneris po dvikovos pripažino, kad prieš mačą su „Žalgiriu“ jo ekipa negalėjo normaliai ruoštis dėl įtemptos situacijos klube.

Praėjusią savaitę „Nevėžio“ rungtynės su „Mažeikiais“ buvo nukeltos iki jų pradžios likus kiek daugiau nei valandai, kai LKL pareiškė įtarimus dėl manipuliacijų lažybų kontorose.

„Visi skaito (spaudą) ir žino, kas vyksta, – kalbėjo Budzinauskas. – Apie savo komandą prisiklausėme įvairiausių dalykų. Rūbinėje apie tai dabar visos kalbos, todėl sudėtinga tokiomis sąlygomis ruoštis ir treniruotis.

Nežinau kodėl, bet komandai tenka atlaikyti milžinišką spaudimą. Tikiuosi, kad kaip galima greičiau viskas paaiškės ir baigsis ta neaiški situacija.“

„Nevėžis“ pirmadienį atsisveikino su Pauliumi Semaška, Luku Brazdauskiu ir Joshua Crawfordu, todėl su „Žalgiriu“ kovėsi vos aštuoniese. Komandoje debiutavo ir devyniolikmetis Antanas Sakavicko, klubo direktoriaus Antano Sakavicko sūnus.

Kėdainiškiai rungtynes pralaimėjo triuškinamai, tačiau Budzinauskas po mačo rado savo auklėtiniams ir pagyrimų.

„Kad ir kaip keista, pralaimėjus tokiu skirtumu, bet galiu pagirti komandą, kad stengėsi ir kovojo. Mums tai buvo gera treniruotė, kadangi nebegalime treniruotis normaliai 5 prieš 5“, – aiškino treneris.

„Žalgirio“ sirgaliai per rungtynes su Kėdainių ekipa kelis kartus buvo užtraukę skanduotę „Kiek jūs pastatėt, Nevėži, kiek jūs pastatėt?“, tačiau Budzinauskas tikino jos negirdėjęs.

„Ne, tikrai negirdėjau. Fanai visada skanduoja, ką jie nori“, – dėl to pernelyg nesijaudino strategas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių