Quantcast

Nesibaigianti kelionė: atidėtas dar vienas „Ryto“ skrydis

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Ryto“ klubas keliaudamas namo ir toliau susiduria su kliūtimis. Šįkart skelbiama, kad vėluoja kitas sostinės klubo skrydis.

„Rytas“ šiuo metu žinių laukia Serbijos sostinėje Belgrade, į kurį atskrido iš Podgoricos. Klubo atstovai informavo, kad skrydis iš Belgrado į Varšuvą vėluoja.

Būtent per Lenkijos sostinę vilniečiai turi grįžti namo į Vilnių. Skrydis iš Varšuvos yra numatytas 16.15 val. vietos laiku. Jei vilniečiai nespės į jungiamąjį skrydį Lenkijoje, „Ryto“ vadovai vėl turės keisti planus.

Tokiu atveju „Rytas“ gali nespėti namo grįžti dar šiandien ir šeštadienio LKL mačas tarp vilniečių ir „Neptūno“ būtų atidėtas.

Būtent rungtynių laiko pakeitimo „Ryto“ vadovai pageidavo dar šiandien, kuomet planuojamas vilniečių grįžimo laikas buvo maždaug 18 val.

Nespėjus į planuotą skrydį, „Rytas“ gali ieškoti kitų variantų. Pavyzdžiui, šį vakarą dar bus vykdomas vienas skrydis. Šis lėktuvas iš Varšuvos pakils 22.40 vietos laiku. Vis tik kol kas lieka neaišku, ar gausiai delegacijai paskutinę akimirką atsirastų vietos lėktuve.

„Ryto“ bėdos keliaujant namo iš Europos taurės rungtynių prasidėjo dar ketvirtadienį Podgoricoje. Tada vos pakilęs sostinės klubo lėktuvas turėjo leistis, kadangi į variklį pateko paukštis.

Naktį vilniečiai praleido Podgoricoje, o šįryt pakilo į Belgradą.

Problemų turėjęs „Rytas“ kreipėsi į LKL vadovus su prašymu nukelti šeštadienio mačą su „Neptūnu“, tačiau lygos vadovai tokią galimybę atmetė, pridurdami, kad toks variantas įmanomas tik komandai grįžus rungtynių dieną.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gosa

Gosa portretas
Ka ir vel skudziames?

sanciu ekspresas

sanciu ekspresas portretas
O ka,arkliu,,traktas,,neveikia?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių