Quantcast

„Neptūno“ žaidėjai per sezono atidarymo šventę pasidalino aprangų numeriais

  • Teksto dydis:

Šeštadienį praūžė Klaipėdos „Neptūno“ ekipų sezono atidarymo šventė, į kurią, nepaisant lietaus, susipažinti su miestą deleguojančiomis komandomis susirinko keli šimtai klaipėdiečių, – pranešė Klaipėdos klubo interneto svetainė.

Ištikimiausius aistruolius renginio pradžioje pasveikino Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

„Klaipėdos „Neptūno“ istorija yra daugiau nei įkvepianti ar įpareigojanti, svarbu, kad tą suvoktų ir komandos žaidėjai, treneriai bei visi žiūrovai. Klaipėda stipri savo šeštuoju žaidėju – sirgaliais“, – sakė V. Grubliauskas

Klaipėdos skulptūrų parke vykusi šventė sukvietė beveik pusė tūkstančio žmonių, kurių laukė 8 rungtys – nuo krepšinio įgūdžių, važiavimo elektriniu paspirtuku iki šaudymo į taikinį ar bandymo nusviesti senuosius „Balticum“ maršrutizatorius kuo toliau rungčių.

Komandos sudėtis

Nr. Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis

44 PG Paulius Dambrauskas 26 m. 191 cm

3 PG Lorenzo Williamsas 33 m. 188 cm

30 SG Laurynas Beliauskas 21 m. 192 cm

9 SG Tomas Delininkaitis 36 m. 190 cm

5 SG/SF Kyle'as Weaveris 32 m. 198 cm

7 SF Laimonas Kisielius 33 m. 203 cm

11 SF Džiugas Slavinskas 19 m. 202 cm

13 SF/PF Osvaldas Olisevičius 25 m. 200 cm

22 PF Gytis Masiulis 20 m. 206 cm

20 PF Arūnas Mikalauskas 20 m. 202 cm

25 C Matas Jucikas 24 m. 205 cm

21 C Simas Galdikas 31 m. 203 cm

45 C Jerai Grantas 29 m. 203 cm

Treneris Kazys Maksvytis

Sutartis baigėsi: Brandon Fields, Jerry Johnson, Renaldas Seibutis (išvyko), Aidas Einikis (išvyko), Vytautas Šulskis (išvyko), Edgaras Želionis (išvyko), Laimonas Chatkevičius, Mindaugas Kačinas

Visas 8 rungtis įveikusių laukė „Neptūno“ bei klubo partnerių įsteigtos dovanos, o tokių laimingųjų buvo net 180. Šventės metu uostamiesčio ekipa ištikimiausiems aistruoliams išdalino net 333 bilietus į „Neptūno“ sezono atidarymo rungtynes su Kėdainių „Nevėžiu“.

„Be sirgalių nebūtų ir klubo. „Neptūno“ aistruoliai visada buvo stiprus komandos užnugaris, norime, kad tai tęstųsi ir ateityje“, – sakė klubo direktorius Vilius Sukonas.

Šventės metu įvyko ir simbolinės rungtynės tarp „Neptūno“ ir „Neptūno-Akvaservis“. Ekipos žaidė du kėlinius pagal neįprastas taisykles – dalį mačo krepšininkai turėjo varžytis nesumušdami kamuolio, užrištomis akimis ar mesdami seriją baudų metimų. „Neptūnas“ iškovojo pergalę rezultatu 45:25.

Renginio vinimi tapo komandos šokėjos Nedos taiklus metimas iš vidurio aikštės, atnešęs jai Vakarų laivų gamyklos įsteigtą prizą – sportinį laikrodį.

Aistruoliai turėjo galimybę susipažinti su šokėjų grupe, kurios renginio metu vedė šokių pamokas bei su susirinkusiais sirgaliais atliko bendrą šokį.

Komandų pristatyme buvo atskleisti ir krepšininkų pasirinkti marškinėlių numeriai artėjančiam sezonui.

Tarp komandoje likusių žaidėjų iš praėjusio sezono marškinėlių numerį pasikeitė vienintelis Džiugas Slavinskas. 22-ąjį turėtą numerį puolėjas iškeitė į 11-ąjį, kuris atsilaisvino po Edgaro Želionio išvykimo.

Po metų pertraukos į Klaipėdą sugrįžęs Jerai Grantas liko ištikimas 45-ajam numeriui, Osvaldas Olisevičius pasirinko pamėgtą 13-ąjį, o Lorenzo Williamsas – 3-ąjį numerį.

Neseniai prie komandos prisijungęs Kyle‘as Weaveris artėjančiame sezone vilkės 5-uoju numeriu pažymėtą aprangą, Gytis Masiulis – 22-uoju, o Paulius Dambrauskas – 44-uoju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
ir pluakus kokius ilgus atsiaugine zaidejai - hipiai

Foto

Foto portretas
a vel usovas neptune?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių