Quantcast

„Neptūno“ peržiūroje – NCAA rungtyniavęs M. Kačinas

  • Teksto dydis:

Aktyviai priekinės linijos žaidėjų ieškantis Klaipėdos „Neptūnas“ atkreipė dėmesį į Mindaugą Kačiną. „BasketNews.lt“ žiniomis, komanda 23-ejų metų 201 cm ūgio puolėją pasikvietė į peržiūrą.

Pastaruosius ketverius metus JAV praleidęs Kačinas rungtyniavo Pietų Karolinos „Gamecocks“ komandoje. Krepšininkas labiausiai buvo vertinamas dėl savo gynybinių sugebėjimų.

Kiekvienais metais vis rezultatyviau žaidęs puolėjas paskutiniajame sezone vidutiniškai per 29 minutes pelnydavo po 9,9 taško, atkovodavo po 5,1 kamuolio, atlikdavo po 0,9 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 0,5 metimo.

Klaipėdiečiai šiuo metu dairosi dviejų sunkiųjų krašto puolėjų. „Neptūnas“ priekinėje linijoje šiuo metu turi Jerai Grantą, Tadą Klimavičių ir Vytautą Šarakauską. Klubas sudarė sutartį ir su Matu Juciku, tačiau jis dar nėra garantuotas dėl vietos dvyliktuke.

Praėjusiais metais klubas pasikvietė taip pat mokslus JAV baigusį Gilvydą Birutą, tačiau jis Klaipėdos komandoje taip ir neįsitvirtino bei įpusėjus sezonui išvyko į Graikiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių