Quantcast

„Neptūnas“ įžaidėją gali įsigyti tik prieš pat sezoną

Klaipėdos „Neptūnas“ savo komplektacijos dėlionėje turi užpildyti paskutinę detalę – įsigyti įžaidėją. Klubo krepšininkai jau sportuoja ir ruošiasi sezonui, tačiau pastiprinimas įžaidėjo pozicijoje Klaipėdoje gali atsidurti tik artėjant sezono pradžiai.

„Neptūno“ vadovai ir šiuo metu ieško atakų organizatoriaus, tačiau jie nori surasti geriausiai tinkantį variantą. O jeigu tinkamo įžaidėjo nėra, tuomet geriau duoti šansą jauniesiems komandos krepšininkams, mano „Neptūno“ atstovai.

„Sakykime, kad esame įžaidėjo paieškose. Visko gali būti. Gal bus proga ir mūsų jauniesiems žaidėjams pasibandyti. Ieškome, žiūrime ir jeigu atsiras tinkamas žaidėjas, tai tikrai pasipildysime. Bet dabar tokio neatrandame“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė „Neptūno“ direktorius Algimantas Ercius.

Šiuo metu „Neptūno“ treniruotės krepšinio salėje dar nevyksta, tačiau ir joms prasidėjus didelių problemų kilti neturėtų – šioje pozicijoje gali rungtyniauti prie komandos jau prisijungęs Mindaugas Girdžiūnas, taip pat Tomas Delininkaitis ir Laurynas Beliauskas.

„Esame pasirengę ieškoti gero, stipraus įžaidėjo. Mes geriau kviesimės ne silpnesnio lygio krepšininką, o kažką iš mūsų jaunimo“, – pasakojo treneris Kazys Maksvytis.

LKL pirmenybėse „Neptūnas“ pirmąsias rungtynes su „Šiauliais“ žais jau rugsėjo 21-ąją dieną, todėl naujam įžaidėjui gali būti nelengva išmokti naujus derinius bei įsilieti į komandą. Dėl šios priežasties K. Maksvytis su nauju atakų organizatoriumi norėtų padirbėti dar prieš sezono startą.

„Norėčiau turėti įžaidėją bent likus porai savaičių iki reguliaraus sezono, o kaip gausis – pažiūrėsime. Nebūtinai ieškome pagrindinio įžaidėjo. Mums svarbu, kad būtų kiek kitokio tipo nei M. Girdžiūnas. Jie abu dalinsis laiką“, – sakė K. Maksvytis.

„Neptūno“ treneris K. Maksvytis savo komandoje norėjo matyti praėjusį sezoną Panevėžio „Lietkabelio“ gretose treniruotą įžaidėją Lorenzo Williamsą, tačiau šis nusprendė tęsti karjerą LKL vicečempionų ekipoje.

Šiuo metu „Neptūno“ sudėtyje yra 11 krepšininkų. Dėl vietos komandoje taip pat kovos jaunieji Arūnas Mikalauskas ir Aidas Einikis.


Šiame straipsnyje: Kazys MaksvytisNeptūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

siaip

siaip portretas
pofik izaidejai, jaunimas, svarbiausia, kad Galdikas butu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių