Quantcast

„Neptūną“ įveikęs „Lietuvos rytas“ triumfavo V. Garasto taurės turnyre

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas titulu Klaipėdoje vainikavo savo pasiruošimą naujam sezonui. Sostinės komanda iškovojo pergalę V.Garasto taurės turnyro finale prieš Klaipėdos „Neptūną“ 94:82 (30:19, 17:18, 28:22, 19:23).

Vilniaus krepšininkai mačo kontrolę į savo rankas pasiėmė jau pačioje mačo pradžioje. 10:2 spurtu rungtynes pradėjęs „Lietuvos rytas“ puikiu puolimu bei kieta gynyba sugebėjo pirmąjį ketvirtį laimėti užtikrintai (30:19).

Uostamiesčio komanda antrame ketvirtyje tolimais metimais buvo sumažinusi deficitą iki 6, tačiau stipriai kėlinį pabaigę vilniečiai į didžiąją pertrauką keliavo su dviženkliu pranašumu (47:37).

Antrąją rungtynių pusę „Lietuvos ryto“ komanda pradėjo dviem T.Petersono tolimais metimais, o tai leido padidinti sostinės klubo pranašumą jau iki 18 taškų. Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai nepasidavė ir trečiojo kėlinuko pabaigoje bei ketvirtojo pradžioje surengė nedidelį spurtą. Puikiai jį atrėmę vilniečiai su sunkumais susidūrė ketvirtojo ketvirčio pabaigoje. Klaipėdiečiai sumažino skirtumą iki 7 taškų likus 2 minutėms iki rungtynių pabaigos.

Tačiau „Lietuvos ryto“ krepšininkai atsilaikė ir pasiruošimo etapą baigė su V.Garasto taurės titulu.

Tai buvo paskutinis mačas Vilniaus klubo pasiruošimo cikle, o LKL sezoną vilniečiai pradės jau rugsėjo 20 dieną. Trečiadienį „Lietuvos ryto“ arenoje šeimininkai priims svečius iš Pasvalio – „Pieno žvaigždžių“ ekipą.

Lietuvos rytas“: R.Carteris 23 (5 atk. kam.), T.Petersonas 17 (9 atk. kam.), J.Baronas 13, C.Krameris 3 (11 rez. perd.).

Neptūnas“: M.Girdžiūnas 21, R.Seibutis 17.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rara avis

Rara avis portretas
"Neptūnui" daugiausia taškų pelnė lietuviai, o LRytui - užsieniečiai. Tautiečiai sėdėjo ant atsarginių suolo ir netobulėjo...

Liudnoka

Liudnoka portretas
Prastas vaizdelis..kiek rasyta kam tas galdikas-jis tuscias...praeita sezona mazeika visus nervino tai siemet bus sitas...nu ir zelionis-jei jis taip ginasi tai kapiec-kiemo lygis...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių