Quantcast

Naujovės „Sprite“ krepšinio talentų kovose

Jaunieji krepšinio talentai, norintys ne tik parodyti savo sugebėjimus, bet ir laimėti vertingų prizų, kviečiami registruotis į aštuntą kartą vyksiančią atnaujintą "Sprite" talentų kovą. Šią vasarą bus galima kovoti ne tik vienas prieš vieną žaidžiant krepšinį, bet ir dalyvauti dėjimų konkurse, kurio pirmieji etapai vyks virtualioje erdvėje.

"Esu matęs ne vieną "Sprite" jaunųjų krepšininkų vienas prieš vienas (1×1) kovą. Tai - labai įdomus, intriguojantis dalykas, nesuvaidintos emocijos ir graži sportinė kova. Kaip krepšininkas galiu pasakyti, kad žaidimas vienas prieš vieną yra nepaprastai svarbi krepšinio dalis. Juo anksčiau imsi tobulinti šiuos įgūdžius, juo geresnių rezultatų gali tikėtis ateityje", - pristatant šių metų "Sprite" talentų kovas sakė Lietuvos vyrų rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis.

Šįmet turnyre, kuris vyks penkiuose Lietuvos miestuose, gali dalyvauti trijų amžiaus grupių vaikinai ir merginos: gimę 19981999, 20002001 ir 20022003 metais. Dėjimų konkurse amžius ir lytis neribojami.

"Sprite" krepšinio turnyrai pastaruosius septynerius metus Lietuvoje buvo mūsų svarbiausi renginiai. Jie ne tik propaguoja krepšinį, bet ir sudaro galimybę rasti jaunų talentų. Mums malonu, kad šis projektas prisideda prie Lietuvos krepšinio sėkmės", - sakė kompanijos "Coca-Cola HBC" pardavimų Baltijos regione vadovas Valdas Pakštys.

"Sprite" talentų kovos startavo 2008 m. ir per šį laiką šis turnyras tapo tradiciniu renginiu jauniems žmonėms. Po sėkmingų renginių Lietuvoje "Sprite" krepšinio turnyrai taip pat išsiplėtė ir į Estiją bei Latviją.

Remdama krepšinį, "Coca-Cola" kompanija nori paskatinti žmones judėti daugiau ir apskritai gyventi aktyviai. Fizinio aktyvumo skatinimas yra susijęs su kompanijos viešu įsipareigojimu aktyviai dalyvauti kovoje su nutukimu ir propaguoti energijos balansą.

Pagrindinis "Sprite" talentų kovų prizas - 4950 Eurų vertės vienerių metų krepšinio talento stipendija. Finalo laimėtojams, užėmusiems pirmąją vietą kiekvienoje amžiaus grupėje (ir vaikinų, ir merginų) bus skirta kelionė į 2015 m. Europos vyrų krepšinio čempionato finalines rungtynes (po vieną kiekvienam laimėtojui), "Sprite Talentų kovos 2015" taurės, Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės ekipiruotės komplektas, bilietai į pasirinktas kontrolines Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes Lietuvoje 2015 m.

Finale užėmusiems antrąją vietą kiekvienoje amžiaus grupėje bus skirta po išmanųjį telefoną, diplomai, bilietai į pasirinktas kontrolines Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes Lietuvoje 2015 m. Drauge su diplomais bilietų į Lietuvos rinktinės kontrolines rungtynes gaus ir trečiosios vietos laimėtojai.

Kelionė į Europos krepšinio čempionato finalą laukia ir dėjimų konkurso nugalėtojo. Jis bus renkamas balsuojant internete ir paaiškės finalinės dėjimų serijos metu per tarptautinį krepšinio turnyrą "Huawei Cup 2015" Kaune rugpjūčio 17 d.

Pasak pranešimo, pirmasis "Sprite" talentų kovų renginys įvyks Druskininkuose birželio 27 d. Tai bus krepšinio ir muzikos šventė, kurioje dalyvaus ir vienas legendinis NBA krepšininkas.

Turnyras šįmet vyks penkiuose miestuose: Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje, Alytuje ir Kaune (finalas). Dalyviai raginami registruotis savo regione kuo greičiau, nes dalyvių skaičius yra ribotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių