Quantcast

Marijampolės „Sūduvos“ krepšinio ekipą papildys dvi jaunos marijampolietės

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) vicečempionė Marijampolės "Sūduva" baigė komandos komplektaciją artėjančiam sezonui.

Šį tarpsezonį "Sūduvos" komanda jau pratęsė sutartis su Ieva Prėskienyte, Iveta Šalkauske, Rita Milieškiene, Ela Briedyte, legioniere iš Latvijos Sabine Dukate, Sandra Baliutavičiūte bei Dovile Saurazaite.

Taip pat klubas neseniai paskelbė, jog ekipą papildys ir nacionalinės rinktinės įžaidėja - Santa Okockytė bei šiame klube jau žaidusi Laima Rickevičiūtė.

Pasak "Sūduvos", kaip ir kiekvienais metais, kartu su klubu pluša keletas jaunų ir perspektyvių krepšininkių. Šiais metais prie komandos prisijungs bei tobulės šešiolikmetė Ieva Aleksaitė ir ketvirtadienį aštuonioliktąjį gimtadienį švęsianti Gabrielė Vaišnoraitė.

I.Aleksaitė parėjusį sezoną žaidė LMKL čempionate, kur gynė gimtojo miesto Marijampolės Žaidimų sporto mokyklos garbę bei buvo vieną jos lyderių. 2014-2015 metų sezonas žaidėjai bus debiutinis aukščiausioje moterų krepšinio lygoje.

Tuo tarpu G.Vaišnoraitė jau yra apšilusi kojas LMKL lygoje, kuriame debiutavo parėjusiame sezone. 2013-2014 metų LMKL sezoną jos vaidmuo komandoje buvo daugiau epizodinis. Nepaisant to, puolėja spėjo sužaisti 9 rungtynes, kuriose vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 10 minučių:rinkdavo 0.7 taško ir atkovodavo 1,9 kamuolio.

Komanda į pirmąjį susitikimą rinksis jau rugsėjo 1-ają. "Sūduvos" merginų tą dieną lauks susitikimas su vadovybe bei pirmoji treniruotė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių