Quantcast

„Maccabi“ krachas – neįveiktas nė Europos taurės etapas

  • Teksto dydis:

Tel Avivo „Maccabi“ (2-4) išsigelbėjo ketvirto kėlinio pabaigoje ir išplėšė pratęsimą, tačiau jame išgelbėti savo sezono nesugebėjo.

Europos taurės rungtynėse „Maccabi“ namie 84:95 (23:27, 18:20, 25:19, 15:15, 3:14) nusileido Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ ir patyrė vieną didžiausių pažeminimų per pastarųjų dviejų dešimtmečių klubo istoriją.

„Maccabi“ praėjusių metų pabaigoje pasitraukė iš Eurolygos, pirmą kartą nepatekdama į „Top 16“, o dabar net nepateko tarp 16 stipriausių Europos taurės ekipų.

M grupėje Izraelio ekipa liko trečia ir jos sezonas baigėsi.

Prasidėjus paskutinei ketvirto kėlinio minutei „Maccabi“ atsiliko 76:81, tačiau Devinas Smithas smeigė tritaškį ir šeimininkai, likus žaisti 49 sekundes, priartėjo iki dviejų taškų.

Kitoje atakoje Dimitrijus Chvostovas nepataikė iš po krepšio, taip palikdamas galimybę varžovams rezultatą išlyginti. Šie du kartus metė pro šalį, tačiau abu sykius atsikovojo kamuolį ir galiausiai Galis Mekelis išprovokavo pražangą.

Dvi Mekelio baudos, likus žaisti 12,5 sekundes, buvo taiklios ir išlygino rezultatą. Kitoje aikštės pusėje „Nižnij Novgorod“ neužpuolė ir komandoms teko žaisti pratęsimą.

Pratęsime „Maccabi“ pirmieji pelnė taškus baudų metimu, bet tada sustojo, o „Nižnij Novgorod“ sėkmingai rinko taškus. Po Ivano Strebkovo tritaškio svečių persvara išaugo iki 89:82, o kai šeimininkai kitoje atakoje vėl neužpuolė, mačo baigtis tapo aiški.

„Maccabi“: Galis Mekelis 21 (5 rez. perd.), Trevoras Mbakwe 13, Devinas Smithas 11, Brianas Randle'as 10.

„Nižnij Novgorod“: Victoras Ruddas 22, Dimitrijus Chvostovas 19, Semionas Antonovas 18, Vladimiras Ivliovas 13, Ivanas Strebkovas 12.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių