Quantcast

M. Brazys papildė „Neptūno“ trenerių štabą

Klaipėdos "Neptūno" trenerių štabe naujas žmogus. Dainiaus Adomaičio asistentu tapo Mindaugas Brazys. 32 metų kaunietis į Klaipėdą atvyks po darbo Pasvalio "Pieno žvaigždžių" komandoje.

Tokias pat pareigas Mindaugas užėmė Kauno "Žalgirio" (2011-2013 m. sezonus) ir Panevėžio "Lietkabelio" (2013-2014 m. sezoną) komandose.

"Pirmiausiai, džiaugiuosi, kad galėsiu dirbti mieste esančiame prie jūros. Taip pat Klaipėda - antras miestas po Kauno, kuriame norėčiau dirbti. Tad smagu, kad esu čia. Tikiu, kad komandos žaidimas bus geras ir džiugins klaipėdiečius, nes "Neptūnas" visada turėjo didelį būrį savo sirgalių." - taip savo atvykimą į "Neptūną" įvertino Mindaugas Brazys.

Priminsime, kad iš žaidėjų dar sutartis su Klaipėdos ekipa turi Arvydas Šikšnius, Vytautas Šarakauskas, Martynas Mažeika (visi - dvejų metų sutartis), Donatas Zavackas, Mindaugas Girdžiūnas, Arnas Butkevičius, Jerai Grant ir Raidas Nacius. „Neptūno" klubo vyr. treneris – Dainius Adomaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xx

xx portretas
Uzjauciu " Neptuno " komanda . Brazys komandai tikrai nepades, permazai koses turi savo katiliuke. O kad isejes apdergs komanda savo komentarais spaudoje tai tikrai.Brazys apsoliutus nevykelis jis tik pakenkti gali. Bet cia komandos pasirinkimas .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių