Quantcast

LMKL „Visų žvaigždžių“ šventėje – visi geriausieji alytiškiai su T. Pačėsu priešakyje

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) šį sezoną gražiausiomis spalvomis sušvis Alytuje, kur vasario 7 dieną bus surengta „Visų žvaigždžių“ diena. Geriausios LMKL krepšininkės mes iššūkį žymiausiems Lietuvos vyrams, kurių gretose bus ir olimpiados bronzos medalio laimėtojas bei vienas didžiausių Alytaus patriotų Tomas Pačėsas.

Alytuje gimęs ir užaugęs T.Pačėsas baigęs karjerą užsienyje sugrįžo į gimtinę ir šiuo metu yra Alytaus „Dzūkijos“ krepšinio klubo prezidentas.

„Esu užaugęs Alytuje, todėl jaučiu sentimentus šiam miestui. Alytaus miestas man asocijuojasi su sportu. Daug žmonių stengiasi, kad šis miestas puikiai gyvuotų, kad kuo daugiau vystytųsi krepšinis ir visas sportas. Reikėtų geriau įvertinti Alytaus miestą, nes čia yra visko, ko reikia geram ir aktyviam gyvenimui“, – pasakojo T.Pačėsas ir tikino, kad stengiasi kuo daugiau žmonių įtraukti į krepšinį.

„Visų žvaigždžių“ dienoje be žinomų vyrų neeilinę galimybę su geriausiomis LMKL žaidėjomis ir treneriais turės pasirodyti ir geriausios jaunosios Alytaus krepšininkės bei talentingiausi alytiškiai vaikinai, atstovaujantys „Dzūkijos“ dubleriams.

Patirties dirbant su jaunais krepšininkais turintis T.Pačėsas mano, kad šiame mieste auga ir ne viena būsima krepšinio žvaigždė.

„Jaunų žaidėjų tobulėjimas Alytuje tikrai vyksta, visada šiame mieste laikas nuo laiko iškildavo talentingi žaidėjai. Džiaugiamės, kad čia daugėja krepšinio trenerių, kurių dėka ženkliai krepšinyje tobulėja ir jaunimas. Norime kuo daugiau alytiškiu „užkrėsti“ krepšiniu ir neabejojame, kad išaugs iš jų bent keletas „perliukų“. Alytuje yra puikios sąlygos tobulėti jaunai krepšininkei ar krepšininkui, pradėti viską nuo žemiausio laiptelio, o ateityje puikiai reprezentuoti savo miestą“, – kalbėjo žinomas krepšinio treneris.

Vasario 7 dieną Alytuje vyksiančioje šventėje ant parketo išbėgs ir pats T.Pačėsas, kuris LMKL „Visų žvaigždžių“ dienoje dalyvaus jau trečią kartą, labai daug prisidėjo, jog šiame mieste vyktų šventė.

„Moterų krepšinis turi daug žavesio, jau nekalbant apie tai, jog pačios Lietuvos krepšininkės labai gražios. Turime būti patriotai, siekiant populiarinti krepšinį Lietuvoje. Mes, vyrai, turime prisidėti prie moterų krepšinio populiarinimo. Labai džiaugsiuosi, kad jaunieji Alytaus krepšininkai ir krepšininkės turės galimybę parodyti save visai Lietuvai“, – mintimis dalijosi „Dzūkijos“ klubo prezidentas.

Atvykusių į areną lauks susitikimas su tokiomis žvaigždėmis kaip Virgilijus Alekna, Vaidas Baumila, Alvydas Duonėla ir kitais.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7 dieną 17 valandą „Alytaus“ arenoje. Bilietus į renginį platina „Bilietų pasaulis“.

Susirinkusių lauks plati koncertinė programa – Alytus juk turi kuo didžiuotis: Astos Pilypaitės vadovaujamas Alytaus „De Žavu“ choras, kuris praėjusiais metais triumfavo populiariausiame televizijos projekte „Chorų karai“ bei į „Lietuvos talentų“ finalą patekusios šokių studijos iš Alytaus „Aušrinė“ programa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių