Quantcast

LKL: „Juventus“ namie parklupdė „Lietuvos rytą“

Po trijų pralaimėjimų iš eilės į devintąją „Tete-a-Tete Casino-LKL“ turnyrinės lentelės vietą nukritusi Utenos „Juventus“ (3-5) komanda atsitiesė pasiekdama netikėtą pergalę.

Antano Sireikos treniruojami uteniškiai savo aikštėje 81:74 (17:16, 23:25, 17:17, 24:16) patiesė Vilniaus „Lietuvos ryto“ (6-2) žaidėjus.

Atkakliai besiklosčiusiose rungtynėse tai viena, tai kita komanda minimaliu skirtumu įsiverždavo į priekį, tačiau nei vienai atitrūkti nepavykdavo.

Galiausiai tai pirmoji padarė „Juventus“ ekipa ketvirtajame kėlinyje. „Lietuvos rytas“ jo pradžioje dar pirmavo 60:59, bet tuomet Vytautas Šulskis surinko keturis taškus, Gytis Sirutavičius smeigė tritaškį ir uteniškiai persvėrė rezultatą savo naudai – 66:62.

Po Drew Gordono dvitaškio „Lietuvos ryto“ deficitas buvo sumažėjęs perpus 72:74, tačiau kitoje aikštės pusėje Jamaras Diggsas atsakė tritaškiu, G. Sirutavičius realizavo abi baudas ir „Juventus“ jautėsi vis tvirčiau – 79:72.

Vėliau Artūras Gudaitis varžovo pražangą pavertė taškais, dar kartą prie baudų metimų linijos stojęs G. Sirutavičius neklydo ir įtvirtino šeimininkų pergalę – 81:74.

Vilniečių gretose mačui registruotas nebuvo traumą besigydantis Deividas Gailius.

Po šios pergalės „Juventus“ turnyrinėje lentelėje pakilo į aštuntąją vietą, o „Lietuvos rytas“ išsaugojo turėtą antrąją poziciją.

„Juventus“: Jamaras Diggsas 16, Gytis Sirutavičius 15, Vytautas Šulskis 14, Vaidas Čepukaitis 12, Spenceris Parkeris 11.

„Lietuvos rytas“: Davidas Loganas 22, Artūras Gudaitis 14, Corey Fisheris 12, Artūras Jomantas 8 (10 atk. kam.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių