Quantcast

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė startuoja Šiauliuose

Šeštadienį Šiauliuose startuoja pasaulio taurės turnyrui besirengiančios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolinių rungtynių ciklas. Saulės mieste susirinkę krepšinio aistruoliai galės pirmieji išvysti žaidžiančią naują Lietuvos rinktinę, kuri išmėgins jėgas su latviais.

"Lietuvos ir Latvijos krepšininkų kovos visuomet būna atkaklios ir įdomios. Tačiau žiūrovams, manau, įdomiausia bus tai, kaip atrodo atnaujinta Lietuvos rinktinė. Kaip žaidžia labiau patyrę krepšininkai ir kokias perspektyvas turi jaunimas", - sako Lietuvos krepšinio federacijos sporto ir renginių direktorius Tomas Rimkus.

Pasak jo, susidomėjimas visomis Lietuvos vyrų rinktinės rungtynėmis, kurių Lietuvoje bus devynerios, yra didžiulis. Kai kuriose arenose pigiausi bilietai, kainuojantys 25 litus su visais mokesčiais, jau išpirkti.

"Krepšinio aistruoliai, norintys gyvai pamatyti namie žaidžiančią rinktinę, turėtų paskubėti. Juolab, kad rungtynių dieną visose arenose bilietai brangs", - sako T.Rimkus.

Kiekvienoje arenoje žiūrovų laukia ne tik aukščiausio lygio krepšinis (visi varžovai dalyvauja arba pasaulio taurės turnyre, arba priklauso 12-ai pajėgiausių Europos rinktinių). Per kiekvienas rungtynes žiūrovams bus rengiami žaidimai, loterijos, šviesų ir specialių efektų šou.

Žaidimų ir loterijų dalyviai galės laimėti naujausią televizorių, gaiviųjų gėrimų, skanumynų ir kitokių Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjų prizų.

Į Šiaulius Lietuvos vyrų rinktinė atvyksta po dviejų stovyklų Palangoje ir Kaune. Iš viso besirengdami pasaulio taurės turnyrui, kuri vyks Ispanijoje, Lietuvos krepšininkai sužais net 14 kontrolinių rungtynių, iš kurių devyni vyks Lietuvoje.

Paskutiniąsias rungtynes Lietuvoje prieš išvykstant į pasaulio taurės varžybas Ispanijoje šalies rinktinė sužais rugpjūčio 18 d. Kaune su Slovėnijos ekipa.

Į Lietuvos rinktinės rungtynes parduodami trijų kategorijų bilietai. Pradinės bilietų kainos visose penkiose arenose buvo vienodos - 25, 32 ir 42 litai su visais mokesčiais.

Pasaulio taurės (čempionato) kovas Lietuvos rinktinė pradės rugpjūčio 30 d. Las Palmase (Gran Kanarija, Ispanija). Ten jos laukia grupės rungtynės su Australijos, Meksikos, Slovėnijos, Angolos ir Pietų Korėjos krepšininkais.

Tarptautinių rungtynių Lietuvoje tvarkaraštis:

Liepos 26 d. - Šiaulių arena, Šiauliai

19:00 val. Lietuva - Latvija

Liepos 28 d. - "Cido" arena, Panevėžys

19:00 val. Lietuva - Gruzija

Liepos 30 d. - "Siemens" arena, Vilnius

19:00 val. Lietuva - Gruzija

Rugpjūčio 8 d. "Švyturio" arena, Klaipėda

16:15 val. Australija - Suomija

19:00 val. Lietuva - Ukraina

Rugpjūčio 9 d. "Švyturio" arena, Klaipėda

16:15 val. Australija - Ukraina

19:00 val. Lietuva - Suomija

Rugpjūčio 11 d. "Švyturio" arena, Klaipėda

19:00 val. Lietuva - Australija

Rugpjūčio 16 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) "Žalgirio" arena, Kaunas

16.15 val. Slovėnija - Naujoji Zelandija

19.00 val. Lietuva - Graikija

Rugpjūčio 17 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) "Žalgirio" arena, Kaunas

16.15 val. Slovėnija - Graikija

19.00 val. Lietuva - Naujoji Zelandija

Rugpjūčio 18 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) "Žalgirio" arena, Kaunas

17.15 val. Graikija - Naujoji Zelandija

20.00 val. Lietuva - Slovėnija



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių