Quantcast

„Lietuvos ryto“ krepšininkai važinės verslo klasės BMW

  • Teksto dydis:

Šiandien Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo automobilių parką papildė 14 naujutėlaičių BMW automobilių – jais nuo šiol naudosis klubo krepšininkai bei treneris. BMW trečios ir penktos serijos automobiliai perduoti remiantis „Lietuvos ryto“ ir BMW įgaliotosios atstovybės Lietuvoje „Krasta Auto“ pasirašyta trejų metų trukmės partnerystės sutartimi.

„Subūrėme gerą sudėtį, kurioje kartu su didelę patirtį turinčiais krepšininkais žais ir labai perspektyvūs jauni talentai, tokie kaip Artūras Gudaitis, Robertas Giedraitis. Apie mūsų ekipos potencialą geriausiai kalba faktas, kad net septyni „Lietuvos ryto” žaidėjai buvo pakviesti į Lietuvos rinktinės stovyklą, o du – Antanas Kavaliauskas ir Deividas Gailius – dalyvaus Europos čempionate. Mūsų užduotis šį sezoną – susigrąžinti LKL čempionų titulą. Taip pat keliame ambicingus tikslus Europos taurės turnyre, kurį per klubo istoriją esame laimėję du kartus. Dabar komanda intensyviai rengiasi artėjančioms dvikovoms ir tikimės, kad nauji prestižiniai BMW automobiliai suteiks papildomos motyvacijos mūsų krepšininkams siekti geriausių rezultatų aikštėje ir palengvins bei padarys patogesnėmis kasdienes keliones į treniruotes“, – sakė „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo direktorius Martynas Purlys.

„BMW visame pasaulyje tampriai bendradarbiauja su sportu. Ne išimtis ir Lietuva – jau 10 m. esame Lietuvos tautinio olimpinio komiteto rėmėjai, bendradarbiaujame su Lietuvos plaukimo federacija, golfo federacija, o dabar – ir krepšiniu. Didžiuojamės, kad stipriausio Vilniaus krepšinio klubo sportininkai nuo šiol važinės BMW automobiliais“, – tvirtino „Krasta Auto Vilnius“ direktorė Dergilė Černiauskienė.

Solidžios komplektacijos automobiliai

Klubui suteikti verslo klasės automobiliai – aštuoni BMW 3 serijos modeliai bei šeši – BMW 5. Ant jų puikuojasi lipdukai su „Lietuvos ryto“ krepšininkų vardais, pavardėmis ir numeriais. Visi automobiliai turi ne tik plačią standartinę įrangą, bet ir papildomų privalumų. Pavyzdžiui, visi krepšininkams suteikti automobiliai turi išmaniąją keturių varančiųjų ratų sistemą „xDrive“, kuri pagerina automobilio sukibimą su danga, saugumą ir dinamiškumą, modeliai yra komplektuojami su automatine pavarų dėže, navigacijos sistema, odiniu salonu, turi atstumo jutiklius, greičio palaikymo kontrolę su automatine stabdymo funkcija ir kitos saugumo bei komforto įrangos. Šiuos automobilius „Lietuvos ryto“ krepšininkai ir treneris gaus naudojimui savoms reikmėms – jais važiuos į treniruotes, tvarkys asmeninius reikalus ir pan.

„Aš ir mano komandos draugai buvome maloniai nustebinti žinios, kad visi sėsime prie naujų BMW vairo. Šis automobilis – veržlumo, patikimumo ir kokybės simbolis. Nekantrauju patirti, koks jausmas bus vairuoti naująjį BMW“, – sakė Artūras Gudaitis.

Pasirengimas sezonui vyksta sklandžiai

Po vasaros atostogų susirinkusi „Lietuvos ryto” komanda turėjo intensyvią treniruočių stovyklą Druskininkuose, ten didžiausias dėmesys buvo skirtas fiziniam rengimui. Dabar Marcelo Nicola vadovaujama ekipa treniruojasi Vilniuje, ima šlifuoti žaidimą salėje.

Artimiausiu metu numatyta keletas kontrolinių rungtynių, o spalį startuoja oficialios varžybos – LKL čempionatas ir Europos taurės turnyras. „Lietuvos ryto” sirgaliai už savo komandą šį sezoną galės sirgti ir „Siemens” arenoje, ir „Lietuvos ryto” arenoje, kur vilniečiai žais namų rungtynes.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasBMWKrasta Auto

NAUJAUSI KOMENTARAI

mmmm

mmmm portretas
kodėl Artūrui baltas(pigesnis)naujoką skriaudžia...:)

O

O portretas
Verslininkai-krepšininkai:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių