Quantcast

„Lietuvos rytas“ pratęsė sutartį su vidurio puolėju iš Lenkijos

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas dar dvejiems metams pratęsė sutartį su 28-erių metų 217 cm ūgio lenku Adamu Lapeta. Sausio mėnesį iš Alytaus „Dzūkijos“ į sostinę Lenkijos krepšininką pasikvietęs vyriausiasis „Lietuvos ryto“ treneris Tomas Pačėsas liko patenkintas juo.

„Adamas yra vienas naudingiausių LKL žaidėjų. Su A. Lapetos atėjimu padidinome centimetrus po krepšiais. Jis daug metų žaidė mano treniruojamose komandose Lenkijoje, gerai žinau šio krepšininko galimybes ir tai padėjo sutaupyti laiko įliejant jį į „Lietuvos ryto“ žaidimą“, – ankščiau lrytas.lt svetainei tikino T. Pačėsas.

A. Lapeta LKL bronzos medalininkų gretose praėjusį sezoną sužaidė 24 rungtynes, kuriose per beveik 17 aikštelėje praleistų minučių pelnė po 4,8 taško ir atkovojo po 3,7 kamuolio.

Praėjusią savaitę „Lietuvos rytas“ pasirašė sutartis su amerikiečiu Davidu Loganu ir iš Kamerūno kilusiu Kenny Kadji. Be šių krepšininkų su sostinės komanda sutartis turi Rokas Giedraitis, Artūras Gudaitis, Antanas Kavaliauskas, Julius Jucikas, Deividas Gailius, Karolis Guščikas, Aistis Pilauskas ir Artūras Jomantas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių