Quantcast

„Lietuvos rytas“ lengvai susitvarkė su lyderių netekusiais „Šiauliais“

  • Teksto dydis:

Neseniai prie komandos prisijungęs Denisas Lukašovas debiutavo Vilniaus „Lietuvos ryte“ (20-5), o sostinės ekipa „Tete-a-Tete Casino-LKL“ pasiekė įtikinamą pergalę.

Tomo Pačėso auklėtiniai sekmadienį savo žiūrovų akivaizdoje 79:58 (17:16, 19:11, 24:21, 19:10) užtikrintai laimėjo prieš lyderių netekusią „Šiaulių“ (10-14) komandą, kuriai tai buvo trečiasis pralaimėjimas iš eilės.  

Be trijų pagrindinių žaidėjų, traumuotų Pauliaus Dambrausko, Gintaro Leonavičiaus ir Assemo Marei, žaidę svečiai laikėsi kiek daugiau nei du kėlinius.

Trečiajame ketvirtyje, kuomet „Lietuvos rytas“ pirmą kartą įgijo dviženklę persvarą, šiauliečiai laimėjo atkarpą 7:0 ir neleido Pačėso kariaunai lengvai pabėgti į priekį – 37:40.

Visgi tada prabilo rezultatyviausiai vilniečių gretose žaidęs Adas Juškevičius, po kurio 11 taškų per penkis minutes „Lietuvos rytas“ dar sykį atitrūko – 60:45.

Ketvirtajame kėlinyje šiauliečiai pirmuosius taškus pelnė praėjus tik beveik keturioms minutėms, o tuo metu tokių problemų neturėję sostinės klubo krepšininkai nutolo ir pradėjo triuškinti varžovus – 72:50.

Išsišaudęs „Lietuvos ryto“ snaiperis Juškevičius šiame susitikime iš viso pataikė 6 tritaškius iš 7 bei iš viso surinko 20 taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių