Quantcast

Lietuvos rinktinė turės naują trenerį: J. Kazlauskas nebegrįš

  • Teksto dydis:

Jonas Kazlauskas nebesugrįš prie Lietuvos rinktinės vairo. Tai antradienį patvirtino Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis.

„Jono sutartis baigėsi ir jis jau pats sakė, kad viskas, taip kad jis toliau nepratęs. Žmogus Lietuvos krepšiniui atidavė labai daug. Žmogus nusprendė pailsėti – pats yra tą pasakęs“, – krepsinis.lt cituoja A. Sabonį.

Naujas rinktinės strategas gali paaiškėti jau per artimiausią mėnesį. Spalio 25-ąją vyks Lietuvos krepšinio federacijos posėdis, kuriame bus tvirtinami rinktinių treneriai.

J. Kazlauskas rinktinei vadovavo 2013-2016 m. laikotarpiu ir su juo nacionalinė komanda dukart iškovojo Europos čempionato sidabro medalius, pasaulio čempionate užėmė ketvirtąją vietą, o olimpinėse žaidynėse pasiekė ketvirtfinalį.

Prieš tai J. Kazlauskas rinktinei vadovavo 1997-2001 metais ir su ja tada laimėjo olimpinių žaidynių bronzos medalius.

Spalio 12 dieną LKF specialiame renginyje pagerbs J. Kazlauską.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIP

TAIP portretas
Viskas čia gerai , tegul pailsi, yra tų trenerių Lietuvoje. Tegul kurtinaitis imasi.

h20

h20 portretas
tai kad nera jau kam zaisti... ka cia betreniruosi...

nafik

nafik portretas
sukniso Rio krepsinio turnyra,kai ispanams pralosiama 50 tasku, toks treneris turi atsistatydinti,jo protegojamas krepsinis 30 metu senumo,letas,nera kietumo ginantis,zaidejai ginasi,kaip lepsiai,reikia trenerio uzsieniecio,nors musu LKF ir ,,garastai, ,labai nenori....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių