Quantcast

Lietuvos krepšininkai įrodė, kad už Tuniso rinktinę pranašesni visa galva

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą olimpinėms žaidynėms besirengianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė Klaipėdoje žaidė kontrolines rungtynes su Tuniso komanda. Lietuviai laimėjo be vargo - 81:56 (16:9, 20:12, 32:16, 13:19).

Šį kartą ant Lietuvos rinktinės suolelio jau sėdėjo ne tik ketvirtadienį treniravęsi Paulius Jankūnas bei Mantas Kalnietis, bet ir neseniai sugrįžę Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis.

Tik mačo pradžioje pirmavo svečiai - 0:5, 6:9.

Pirmojo kėlinio pabaigoje Jono Kazlausko auklėtiniai perėmė iniciatyvą ir visą laiką pirmavo.

Patikimai gynęsi ir varžovų gynybą terorizavę lietuviai į rūbinę po dviejų kėlinių patraukė turėdami užtikrintą pranašumą – 36:21.

Solidi pirmoji rungtynių pusė nebuvo laikina. Benefisą antroje susitikimo dalyje surengęs Adas Juškevičius trečiojo ketvirčio pradžioje smeigė tris tolimus metimus iš eilės ir buvo pelnęs beveik trečdalį savo komandos taškų (17 iš 54).

Trečiajame kėlinyje užtikrintai atakavę lietuviai ir toliau didino savo atotrūkį, kol kėlinio pabaigoje po Mindaugo Girdžiūno taškų jis pakilo iki 31 taško (68:37).

Ketvirtajame kėlinyje Tuniso krepšininkams pavyko truputį sumažinti atsilikimą. Lietuviai laimėjo rungtynes 25 taškų persvara - 81:56.

Rezultatyviausi

Lietuva: Adas Juškevičius 17, Mindaugas Kuzminskas ir Marius Grigonis po 12, Edgaras Ulanovas 10.

Tunisas: Makremas Benas Romdhane 15, Michaelas Rollas 9, Sayehas Mehdi 7.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bocmanas

Bocmanas portretas
ne su Tunisu ar zelandais reikia losti. nera naudos is to.

vanga

vanga portretas
Koks cia idiotas vel deda tokias antrastes "SUTRYPE"? Ar tai nekvepia chamizmu ir patyciomis? Pasikvieteme i svecius suzaisti DRAUGISKU varzybu Tuniso komanda, kuri ,is anksto zinojome , yra zymiai silpnesne uz musiske. Galejome zaist be itampos, bandyti ivairius zaidejus ir derinius, tai kam cia tas IZEIDINEJIMAS? BESMEGENIAI-ZURNALISTAI "Kauno dienoje" , KURIUOS GAL IR REIKETU PATRYPTI!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių