Quantcast

Lietuviai tiki geru krepšinio rinktinės pasirodymu Ispanijoje

  • Teksto dydis:

Beveik pusė (47 proc.) Lietuvos gyventojų, planuojančių stebėti pasaulio krepšinio čempionatą, tiki, kad šalies rinktinė Ispanijoje nukeliaus mažiausiai iki pusfinalio.

Beveik pusė (47 proc.) Lietuvos gyventojų, planuojančių stebėti pasaulio krepšinio čempionatą, tiki, kad šalies rinktinė Ispanijoje nukeliaus mažiausiai iki pusfinalio.

Dar bemaž dešimtadalis (9 proc.) krepšinio čempionato žiūrovų mano, kad Lietuvos rinktinė pajėgi iškovoti stipriausios planetos komandos titulą.

Tai paaiškėjo po "Berent" atliktos apklausos, kurią užsakė oficialus pasaulio krepšinio čempionato transliuotojas "Viasat".

Lietuvos krepšinio aistruoliai, paprašyti įvardinti pagrindinius čempionato favoritus, dažniausiai minėjo Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) (67 proc.), Ispanijos (36 proc.) ir Lietuvos (24 proc.) rinktines.

Be Lietuvos ekipos rungtynių, lietuvius labai domins ir kitų favoritų rungtynės - JAV rinktinės mačus ketina stebėti 50 proc. Lietuvos žiūrovų, o Ispanijos - 43 proc. Lietuvius taip pat domina Prancūzijos (28 proc.) ir Argentinos (19 proc.) rinktinių pasirodymas planetos pirmenybėse.

"Pasaulio krepšinio čempionatas yra galimybė pamatyti geriausius krepšininkus vienoje vietoje, tad nenuostabu, kad krepšinio šalies gyventojai domisi ne tik Lietuvos rinktine, bet ir kitomis komandomis, kuriose gausu žvaigždžių. Tik 15 proc. apklausos dalyvių, žiūrėsiančių čempionatą, nestebės kitų šalių rinktinių pasirodymo", - tvirtino "Viasat" viešųjų ryšių vadovas Gediminas Galkauskas.

FIBA pasaulio krepšinio čempionatas Ispanijoje prasidės rugpjūčio 30 dieną. Įdomiausias turnyro rungtynes transliuos "Viasat Sport Baltic" kanalas, o TV3 ir televizija internete "TV3 Play" rodys visas Lietuvos rinktinės rungtynes bei pusfinalio ir finalo mačus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių