Quantcast

„Lietkabelio“ peržiūroje - patyręs amerikietis

  • Teksto dydis:

Panevėžio „Lietkabelis“ vis dar ieško atakų organizatoriaus, todėl klubas į peržiūrą pasikvietė 31 metų 191 Lorenzo Williamsą.

Trečiadienį į Panevėžį atvyksiantis amerikietis turės dvi savaites tam, jog įtikintų vyriausiąjį trenerį Kazį Maksvytį, kad yra vertas vietos dvyliktuke.

Įžaidėjas atvyksta iš Brėmenhafeno „Eisbaren“ ekipos, kurioje praleido pastaruosius dvejus metus. Tiesa, praėjusio sezono pirmuosius mėnesius Williamsas komandos draugų žaidimą stebėjo iš šalies, nes gydėsi traumą.

Vokietijos pirmenybėse atletas aikštelėje praleisdavo po 22 minutes, įmesdavo 5,6 taško, atkovodavo 1,6 atšokusio kamuolio, atlikdavo 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 4,2 naudingumo balo.

Kur kas sėkmingesnis Williamsui buvo 2014–2015 m. sezonas, kai jis per 31 minutę pelnydavo 10,7 taško, sugriebdavo 2,8 kamuolio, atlikdavo 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 11,4 naudingumo balo.

Per savo karjerą Williamsas taip pat yra žaidęs Slovakijoje, Vengrijoje, Ukrainoje ir Latvijoje, kur vilkėjo Ventspilio „Ventspils“ marškinėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių