Quantcast

Legendiniai krepšininkai gelbės G. Einikį?

  • Teksto dydis:

Antradienį Lietuvos krepšinio federacijos ataskaitinėje-rinkiminėje konferencijoje netikėtą pasiūlymą pateikė buvęs Vilniaus „Sakalų“ vadovas Vytautas Kiaušas, kuris paprašė federacijos vadovų pasirūpinti Gintaru Einikiu, praneša portalas basketnews.lt

„Gal būtų galima G. Einikį įtraukti į federacijos veiklą ir ištraukti jį iš to liūno?“ – klausė V. Kiaušas.

„Žmogui nesiseka atsistoti tvirčiau, galvosime, kaip padėti, nors su juo nėra lengva situacija, – sakė Arvydas Sabonis. – Anksčiau su juo pakalbėdavau, bet iki tam tikro laiko. Kaip ir dabar – lyg ir dirbo Rusijoje, bet grįžo ir vėl į tą patį. Buvo atsiuntęs porą žinučių, kai buvome Dubline, iš žinučių buvo galima suprasti, kad kažkas vyksta. Reikia galvoti, kaip padėti ir palaikyti buvusius“.

Buvęs garsus krepšininkas pastaruoju metu nuolatos įsivelia į konfliktines situacijas. Portalas KL.lt jau rašė, jog aukštaūgis sekmadienio naktį leido areštinėje.

Neseniai G. Einikis buvo atleistas iš Rusijos krepšinio komandos Saratovo „Avtodor“ vyr. trenerio asistento pareigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pagal simptomus matyti-kol bus gelbėtojų, tiek bus ir nugriuvimų.Leiskim žmogui būti savo terpėje, ir nedrumskim viešpaties skaitytojo meditacijos.Išgirdęs , kad Sabonis netarpininkaus kad Einikį priimtų į blaivininkų asociacijos pirmininkus , gal neatidarys alaus skardinės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių