Quantcast

„Knicks“ ieško naujos komandos M. Kuzminskui

  • Teksto dydis:

Mindaugo Kuzminsko dienos Niujorke gali būti suskaičiuotos. Žaisti netrukus pradės Joakimas Noah, o „Knicks“ komanda turi vienu žaidėju per daug. ESPN skelbia, kad naujos ekipos ieškoma Kuzminskui.

Anot pranešimo, „Knicks“ pati susisiekė su kitomis ekipomis, joms siūlydama lietuvį. Ar jis ką nors sudomino, kol kas nežinoma.

Noah jau pirmadienį grįš į rikiuotę atlikęs 20 rungtynių diskvalifikaciją dėl draudžiamų preparatų naudojimo, o „Knicks“ be jo turi 15 krepšininkų. Tai – maksimalus komandoje galinčių būti žaidėjų skaičius.

„Knicks“ gali bandyti išmainyti ir Noah, tačiau tai būtų kur kas sudėtingiau dėl jo milžiniško kontrakto. Šį sezoną prancūzas uždirbs 17,76 mln. JAV dolerių, o per kitus dvejus metus – dar beveik 38 mln. dolerių.

Kadangi „Knicks“ siekia sumažinti turimų žaidėjų skaičių, krepšininkas būtų mainomas į ateities naujokų biržos šaukimą arba du Niujorko klubo žaidėjai būtų mainomi į vieną.

Jeigu nepavyktų nė vieno žaidėjo išmainyti, „Knicks“ gali atleisti Ramoną Sessionsą, kuris uždirba minimalią algą.

Kuzminskas šį sezoną dar nesužaidė nė vienų oficialių rungtynių. Pernai, debiutiniame sezone NBA, jis per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 6 taškus, 1,9 kamuolio ir 1 rezultatyvų perdavimą per 15 minučių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių