Quantcast

A. Kavaliauskas: gynyboje turime tikrai geras atkarpas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvyks į Vokietijos miestą Miuncheną, kuriame penktadienį susitiks su Miuncheno „Bayern“ klubu.

Belaukiant susitikimo, mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas, dėl traumos praleidęs savaitgalį „Žalgirio“ arenoje vykusį susitikimą su Vilniaus „Ryto“ komanda.

„Žiūrėsime, ką pasakys gydytojai. Manau, kad trečiadienį jau treniruosiuosi su komanda. Sveikstame, darome terapiją. Turėjome porą laisvų dienų. Nežaidžiau rungtynėse su „Rytu“ - visa tai turėtų padėti“, - antradienį kalbėjo aukštaūgis.

Prie dviejų iš eilės Eurolygoje iškovotų pergalių žalgiriečiai sekmadienį dar pridėjo ir laimėjimą vietiniame fronte - „Žalgirio“ arenoje buvo įveiktas Vilniaus „Rytas“. Šiose rungtynėse A. Kavaliauskas negalėjo padėti savo komandai, todėl įvykius turėjo stebėti iš šalies.

„Pradėjome žaisti geriau. Gynyboje turėjome tikrai geras atkarpas. Tai mums tikrai padėjo laimėti. Komanda žaidė tikrai gražų žaidimą, teko žiūrėti viską nuo suoliuko, - kalbėjo A. Kavaliauskas. - Nedažnai taip tenka stebėti rungtynes, bet kai žiūri, viską matai. Tuo pačiu buvo sunku nepadėti komandai. Norėjosi eiti į aikštelę, ypatingai, kai buvo tas susistumdymas, bet ką padarysi“.

Vokietijoje „Žalgiris“ susitiks su varžovu, kuris Eurolygoje turi lygiai tokį pat pergalių ir pralaimėjimų balansą kaip ir kauniečiai (5/6). Prieš kelionę į Vokietiją A. Kavaliauskas kalbėjo apie tai, kaip komanda ruošiasi dvikovai.

„Ruošiamės rungtynėms, analizuosime varžovų žaidimą. Treneriai yra parengę planą, kurio daugmaž reiks laikytis rungtynių metu. Reikės ten vykti ir kovoti“, - aiškino žaidėjas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių