Quantcast

Kaune praūžė paskutinis Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato atrankos etapas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kaune įvyko paskutinis Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato atrankos etapas, kurio metu paaiškėjo paskutinės komandos, iškovojusios vietą jau sekmadienį vyksiančiame Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato finale.

Vaikinų U-10 kategorijoje pirmą vietą užėmė AMG komanda iš Kauno, už nugaros palikusi „Majamis 13“ iš Marijampolės ir „Vytauto brolius“.

Merginų U-12 kategorijoje pirmą vietą užėmė Kauno „Žalgirietės“, kurioms teko iššūkis kovoti ir prieš vaikinų komandas.

U-12 vaikinų grupėje triumfavo ir visas 5 įmanomas pergales iškovojo „Tritaškis“ iš Kauno. Už nugaros liko „Dream Team“, „Žemaitija“ ir „Kauno ereliai“.

U-14 merginų kategorijoje didelio vargo neturėjo dvi Kauno komandos – „4kalnai“ ir „Žalia balta“.

Itin atkaklios kovos virė U-14 vaikinų grupėje, kurioje nugalėtojais tapo „Kreivarankiai“ iš Kauno. Vienintelė iš Klaipėdos atvykusi ekipa „Jumex“ užėmė antrą vietą, o trečioje pozicijoje liko „Velniai“ iš Kauno. Ketvirti – „Perkūnas“.

U-16 vaikinų grupės čempionais tapo ir vietą Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato etape iškovojo kauniečiai „Vanagai“, už nugaros sau palikę „MAMBA“ komandą.

Nemenkas galimybes tapti Lietuvos merginų U-18 rinktine turi šioje grupėje pirmas vietas užėmusios komandos iš Klaipėdos – „BELEKA“ ir „Rimtos2“ iškovojo vietas finaliniame etape.

Stipriausia vaikinų U-18 komanda tapo „Rimti“ iš Kauno, aplenkę to paties miesto „Prognozuojam perkūną“ komandą. Treti liko „Maybachai420“.

Mėgėjų grupėje triumfavo „Strategija“, o į finalą taip pat pateko ir „Krekenava“ bei „Lengvai ir saldžiai“.

Jau sekmadienį (liepos 1 dieną) Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato kovos finišuos finale, kuris vyks Kaune prie „Žalgirio“ arenos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių