Quantcast

K. Lavrinovičius: koją pakišo nesėkminga kova po krepšiais

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos aukštaūgis Kšištofas Lavrinovičius po pirmųjų pralaimėtų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynių tvirtino, kad sostinės ekipai teks išsamiai analizuoti, kodėl kovoje dėl atšokusių kamuolių „Žalgiriui“ buvo nusileista net 31-48. Be to, po „Lietuvos ryto“ krepšiu žalgiriečiai „nusiėmė“ net 23 kamuolius.

„Be abejo, mums tai pakišo koją. Reikia aiškintis, kur problema. Gal dėl rotacijos, o gal tiesiog dėl žioplumo. Dabar sunku atsiminti visus momentus, tačiau varžovai kamuolių atkovojo tikrai per daug“, – po mačo tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Lavrinovičius.

Nors ilgą laiką nuo varžovų atsiliko dviženkliu skirtumu, ketvirtajame kėlinyje vilniečiai tarsi įjungė antrą pavarą ir ėmė kvėpuoti kauniečiams į nugarą. Vienu iš „Lietuvos ryto“ spurto iniciatorių buvo Lavrinovičius, per paskutines 10 min. pelnęs 11 iš savo 17 taškų.

„Čia yra finalas, todėl reikėjo šiek tiek laiko pajausti žaidimo ritmą, tempą. Vėliau, kai supratome, kad galime su varžovais kautis, įgavome pasitikėjimo savimi ir tapome agresyvesni. Gaila, kad pabaigoje sėkmė nusisuko. Aš ir pats padariau klaidų. Teks viską analizuoti ir ruoštis tolesnei kovai“, – teigė „Lietuvos ryto“ aukštaūgis.

Antrosios finalo serijos rungtynės sekmadienį 16.15 val. vyks Vilniuje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

asas

asas portretas
"Kauno Diena" po laimėtų varžybų sugeba įsikelti pagrindinę nuotrauką su ryto žaidėju? Ir rimtai Jus reiktų toliau skaityti?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių