Quantcast

J. Valančiūnas apie savo traumą: bent jau nieko rimto nenutiko

Jonas Valančiūnas San Antonijuje tik iš šalies galėjo stebėti, kaip jo atstovaujama Toronto „Raptors“ ekipa pralaimi vietos „Spurs“ vaikinams.

Lietuvis šeštadienio mače su Filadelfijos „76ers“ patyrė čiurnos traumą, kai koją dar pirmoje mačo dalyje kryptelėjęs krepšininkas ant parketo taip ir nebesugrįžo. Visgi naujausios medikų žinios guodžia – JV į aikštelę tikisi grįžti dar iki „Raptors“ išvykų maratono pabaigos.

„Šokau kovoti dėl kamuolio. Kiek mačiau pakartojimą, nusileidau ant Šaričiaus kojos ir pasitempiau čiurną. Bent jau vaikštau ir kiekvieną dieną vis geriau, tikiuosi, kad kasdien viskas gerės ir greitai grįšiu. Dirbame su treneriais, kad tai vyktų kuo greičiau. Viskas priklauso nuo to, kaip į tai reaguos koja.

Praėjusią naktį San Antonijuje „Raptors“ jau vertėsi be J. Valančiūno ir patyrė pirmąją nesėkmę (97:101). Po gero asmeninio ir komandinio starto J. Valančiūnas priverstiniu poilsiu liko nusivylęs.

„Tai nuvilia, tačiau teigiama yra tai, kad nieko rimto nenutiko, nebus taip, kad iškrisiu mėnesiams. Po tokio gero komandinio starto tokie dalykai tikrai nuvilia. Visgi aš susitvarkysiu ir viskas bus gerai“, – kartojo centras iš Lietuvos.

Dabar „Raptors“ ekipa išgyvena sudėtingą tvarkaraščio etapą. Kanados klubas keliauja po Vakarus, o iš San Antonijaus dabar patrauks į Oklandą. Vėliau Dwane'o Casey kariaunos laukia išvykos į Los Andželą, Portlandą, Solt Leik Sitį ir Denverį. Namo „Raptors“ grįš tik lapkričio pradžioje.

Su komanda į ilgą kelionę išskrido ir J. Valančiūnas, kuriam sugrįžimas prognozuojamas dar šių gastrolių pabaigoje.

„Jei tik galiu, visuomet stengiuosi keliauti su komanda. Nematau priežasties, kodėl turėčiau likti namie. Tikiuosi, kad šis mano etapas neužsitęs ilgiau nei ši kelionė. Tikiuosi, kad šio turo pabaigoje jau būsiu sugrįžęs“, – pasakojo JV.

Per dvejas rungtynes J. Valančiūnas vidutiniškai pelnė po 14 taškų bei atkovojo po 9,5 kamuolio.


Šiame straipsnyje: Jonas ValančiūnasNBARaptors

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių