Quantcast

J. Valančiūną iškeisti siekianti „Raptors“ kalbėjosi su eile NBA klubų

Praūžus daugybei mainų šį tarpsezonį ir komandoms bebaigiant rikiuoti savo gretas, Jono Valančiūno ateitį Toronto „Raptors“ gretose gaubia nežinomybė.

„Dėl Jono kyla daug klausimų. Kaip ir kiti aukštaūgiai, jis privalo surasti save žaidimo schemose. Jonas yra talentingas ir vis dar jaunas, tačiau jis yra beveik toks pat, koks buvo prieš trejus metus. Manau, jog tai ir kiša koją „Raptors“ jį iškeisti“, – savo nuomonę išreiškė neįvardintas vadovas.

„Sporting News“ apžvalgininkas Seanas Deveney skelbia, jog Kanados klubas nuo pat vasario bando išsiųsti Lietuvos rinktinės centrą į kitą komandą, tačiau dedamos pastangos vaisių neduoda.

Nuo to laiko, pasak pranešimo, „Raptors“ rimtai kalbėjosi su Detroito „Pistons“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ atstovais.

Taip pat Toronto komanda ekipa buvo susisiekusi su Sakramento „Kings“, Fynikso „Suns“, Šarlotės „Hornets“, Portlando „Trail Blazers“ ir Atlantos „Hawks“, tačiau dialogai tarp abiejų pusių nebuvo stipriai pažengę į priekį.

Valančiūnas su „Raptors“ turi dar trejus metus galiosiantį kontraktą, kurio vertė – 49,6 milijono JAV dolerių.

Serge'ą Ibaką ir superžvaigždę Kyle'ą Lowry šį tarpsezonį išsaugojusi Toronto ekipa dabar siekia atlaisvinti kuo daugiau pinigų algų kepurėje bei laiko jauniems ir labiau žaidimo išalkusiems priekinės linijos krepšininkams Jakobui Poeltlui ir Pascaliui Siakamui.

Uteniškis užtikrintai Toronte jaustis negali ir dėl galimų permainų „Raptors“ žaidime, kuomet nuo kito sezono Dwane'o Casey vadovaujama ekipa planuoja žaisti mažesniu starto penketu į centro poziciją perstumiant atletiškąjį Ibaką.


Šiame straipsnyje: Jonas ValančiūnasNBARaptors

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sergiej

Sergiej portretas
Nereikia niekam leto molio
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių