Quantcast

J. Kazlauskas: D. Saboniui dar viskas prieš akis

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas po pergalingai pasibaigusių kontrolinių rungtynių su Australija liko patenkintas auklėtinių pasirodymu ir vylėsi, kad jauniausias mūsų komandos žaidėjas Domantas Sabonis ateityje ekipai padės daugiau.

„Džiaugiuosi, kad pirmas blynas neprisvilo. Yra daug taisytinų dalykų visuose aikštės kampuose. Tai buvo pirmos rungtynes prieš stiprų varžovą, tad manau, kad jos pasisekė tiek mums, tiek Klaipėdai“, – po 80:68 laimėto mačo teigė Kazlauskas.

Rinktinėje debiutavęs 18-metis Sabonis ant parketo praleido 21 min., pelnė 4 taškus (2/5 dvitaškių), atkovojo 7 kamuolius ir 4 kartus pažeidė taisykles.

„Manau, kad Domantas dar neatsiskleidė iki galo. Mes tikimės, kad jis mums padės bent jau treniruotėse, tačiau viskas dar prieš akis“, – pažymėjo Kazlauskas.

Įprastai pagyrimų šykštintis strategas šį kartą gyrė krepšininkus.

„Nudžiugino, kad kovėmės vyriškai, nepralaimėjome lentos prieš gerų aukštaūgių turinčią Australijos rinktinę, – spaudos konferencijoje sakė treneris. – Mes turime daug naujų žaidėjų, tad turime apsiprasti su įtampa, kurią jaučia visi. Kuo greičiau pavyks ją pamiršti, tuo visiems bus geriau.“

Penktadienį lietuviai su australais dar kartą susitiks Šiauliuose.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Remis

Remis portretas
Protingai elgiasi treneris nelepindamas jaunojo žaidėjo vien pagyrimais ir pataikavimu sporto žvaigždės sūnui.Tik atkaklus darbas išugdo talentus.Įdomu,o kiti Saboniukai ką veikia?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių