Quantcast

„Hoptrans-Sirenų“ trenerių štabą papildė R. Maceina

  • Teksto dydis:

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ ekipos trenerių štabas sulaukė papildymo. Nuo šiol vyriausiajam kauniečių komandos treneriui Linui Šalkui talkins trenerio asistentas Ričardas Maceina.

Naujasis trenerio asistentas debiutuos jau šį penktadienį prasidėsiančiame Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) moterų taurės finaliniame ketverte, kur pusfinalyje „Hoptrans-Sirenos“ susikaus su šeimininke „Utena“.

„Hoptrans-Sirenų“ direktorės Rasos Žemantauskaitės-Matlašaitienės teigimu, R. Maceina yra perspektyvus treneris, kuris turėtų suteikti komandai nemažos naudos.

„Šiuo metu treneris dirbo su Kauno rajono mergaičių komandomis, todėl nutarėme, kad mūsų ekipai jis taip pat suteiktų didelės naudos. R.Maceina yra jaunas ir perspektyvus strategas, todėl džiaugiamės, kad jis prisijungs prie mūsų klubo trenerių stabo ir bus naudingas vyriausiajam treneriui. Tikimės, kad Maceina taps mūsų raktu į pergales“, – džiaugėsi Kauno rajono ekipos direktorė.

Iki šiol iš Prienų kilęs R.Maceina ilgus metus dirbo Kauno „Aisčių-LSU“ ekipos vyriausiuoju treneriu, o praėjusį sezoną Kauno ekipą atvedė iki Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) bronzinio finalo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių