Quantcast

A. Gudaitis „Žalgirį“ išmainė į „Lietuvos rytą“

  • Teksto dydis:

Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) šių metų naujokų biržoje pakviestas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempiono Kauno "Žalgirio" klubo vidurio puolėjas Artūras Gudaitis kitą sezoną žais vicečempionės Vilniaus "Lietuvos ryto" komandos gretose.

Pasak LKL, sostinės ekipa su 22 metų 208 cm aukštaūgiu ketvirtadienį pasirašiusi dvejų metų neskelbiamos sumos sutartį su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui.

Po pergalės su Kauno "Žalgiriu" 2014-2015 metų sezono LKL lygos finale perspektyvus krepšininkas

atšventė savo vestuves, o po to lankėsi JAV, kur dalyvavo penkių NBA klubų peržiūrose.

NBA naujokų biržoje A.Gudaitį 47-uoju šaukimu pasirinko Filadelfijos "76ers" klubas, tačiau trečiadienį teisės į lietuvį perėjo Sakramento "Kings" ekipai.

Be, A. Gudaičio "Kings" įsigijo teises ir į serbą Luką Mitrovičių, o Filadelfijos klubui atidavė Niką Stauską, Carlą Landry'į bei Jasoną Thompsoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

@

@ portretas
Pats slykciausias klubas Lietuvoje-lrytas,visur naudoja santaza,visokias juodas technologijas,archyva pritraukti remeju,visokius budus pakenkti Zalgiriui,net lkl direktorius raudonas manekenas milasius per lkl atidaryma ,pasiskelbes vainausko draugu,kad jam ivykusiame cempionate, reikejo naujo cempiono,cempionas tapo Zalgiris,kaip isplese giedraiti is siauliu,Zalgiris buvo beveik sutares su juo ,bet ten, turintis savo skauta lrytas a.klimaviciu,pertempe zaideja i lryto puse,kas ivyko su zaideju gudaiciu,kuris pasirode silpnavalis,verkslianantis jaunuolis,kaip atitrukes nuo mamos pienines,kad ji visi skriaudzia,kad jam blogai,zaidejas buvo atakuojamas ir jo tevai nevienus metus,kol bevali sportininka prikalbino persikelti i lryta,cia yra didele kalte ir Motiejuno- Zalgirio vadovo su treneriu krapiku ,kuris buvo labai nustebes del gudaicio,idomu paklausti,ka veiki Zalgiryje treneri krapike?turedama sklolu arti dvieju milijardu vilno savyvaldybe,lrytui sociai dalina pinigus...

tam Rytas

tam Rytas portretas
iš nevilties ėmei ir parodei tikrą chamo snukį

mizantropas

mizantropas portretas
kiekvienas yra laisvas pasirinkti, bet kiekvienas turi ir tam tikrą garbės kodeksą. atrodo, apie tokį kodeksą lietrytis apskritai nieko negirdėjo, o jauni žaidėjai viliojami pinigais, juk kaip, kiek ir kas remia lietrytį viešai neskebiama, tik rungtynių metu visa Vilniaus ir respublikos valdžia oriai sėdi pirmose gretose. tad Žalgiriui teks pasistengti ir įsigyti žaidėjų, kurių pervilioti neįstengtų lietrytis.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių