Quantcast

Geriausių Eurolygos savaitės žaidėjų trejete – du žalgiriečiai

  • Teksto dydis:

Du Kauno „Žalgirio“ žaidėjai pateko į Eurolygos savaitės naudingiausių žaidėjų trejetuką. „Žalgiris“ išvykoje nugalėjo Bambergo „Brose Basket“ rezultatu 91:86, o prie pergalės labiausiai prisidėjo Paulius Jankūnas ir Lukas Lekavičius.

29 taškus pelnęs L. Lekavičius pagerino asmeninį karjeros rezultatyvumo rekordą. 22-ejų metų gynėjas taip pat atkovojo tris kamuolius, atliko keturis rezultatyvius perdavimus ir surinko net +32 naudingumo balus. Tai ‒ L. Lekavičiaus karjeros rekordas.

32-ejų metų P. Jankūnas Bamberge pelnė 24 taškus, atkovojo šešis kamuolius ir atliko du rezultatyvius perdavimus. Jis taip pat surinko +32 naudingumo balus.

Žalgiriečius aplenkė tik naudingiausiu savaitės žaidėju pripažintas Nando De Colo (+35 balai) iš Maskvos CSKA. Rusų klubas įveikė Tel Avivo „Maccabi“ (93:81), o gynėjas iš Prancūzijos pelnė 29 taškus, atkovojo ir perėmė po kamuolį bei atliko tris rezultatyvius perdavimus.

Už žalgiriečių rikiuojasi Madrido „Real“ gynėjas Sergio Llulas (+31) bei Stambulo „Anadolu Efes“ amerikietis Bryanas Dunstonas (+30).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Jėga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių