Quantcast

„Fenerbahce Ulker“ Maskvoje po dramatiškos kovos patiesė CSKA krepšininkus

  • Teksto dydis:

Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (6-2) ekipa įgauna pagreitį. Željko Obradovičiaus auklėtiniai Maskvoje 81:75 (17:10, 22:27, 20:21, 22:17) palaužė vietos CSKA (6-2) krepšininkus ir Eurolygos „Top 16“ etape pasiekė penktąją pergalę paeiliui.

Įtempto susitikimo likimas sprendėsi pačioje jo pabaigoje. Likus žaisti kiek daugiau nei minutę, Kyle‘as Hinesas baudų metimais galėjo išlyginti rezultatą, tačiau pataikė tik kartą ir skirtumas tarp komandų tapo minimalus – 72:73.

Netrukus taip pat vieną baudos metimą iš dviejų pataikė ir Andrew Goudelockas (74:72), o atsakomojoje CSKA atakoje rezultatą persverti galėjusį tritaškį prametė Milošas Teodosičius.

Po to tas pats Teodosičius galutinai paskandino savo komandą. Serbas prasižengė prieš Nemanja Bjelicą, o tuomet užsipuolė teisėją bei buvo nubaustas ir diskvalifikacine pražanga. Turkijos klubo krepšininkai taikliai mėtė lemiamus baudų metimus ir šventė pergalę.

Rusijos ekipai nepadėjo ir Andrėjaus Kirilenkos debiutas. Iš NBA sugrįžęs veteranas ant parketo praleido 5 minutes, per kurias pataikė vieną dvitaškį iš dviejų, prametė baudos metimą ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Fenerbahce Ulker“: Andrew Goudelockas ir Janas Vesely po 14, Bogdanas Bogdanovičius 13, Nemanja Bjelica 11 (13 atk. kam.).

CSKA: Nando De Colo 18, Milošas Teodosičius 14, Sonny Weemsas 13, Aaronas Jacksonas 10 (6 rez. perd.).

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių