Quantcast

E. Ulanovas: pasitikėjome savo jėgomis

Eurolygos pergales į namus sugrąžinęs Kauno „Žalgiris“ šiandien pasitikėjo savo jėgomis. Pirmoje mačo dalyje jaudulį jautę žalgiriečiai vėliau įsivažiavo ir svečiams iš Vitorijos sudavė lemiamą kirtį.

Savimi pasitikėjo ir Edgaras Ulanovas. 8 taškus šiose rungtynėse pelnęs krepšininkas po pergalės teigė, kad būtent tikėjimas ir lėmė skirtingas „Žalgirio“ žaidimo puses.

„Pasitikėjimas savo jėgomis, – į klausimą, kas lėmė pirmąją sezono pergalę Eurolygoje, reagavo Ulanovas. – Tai buvo pirmosios Eurolygos rungtynės namuose, pradžioje galbūt turėjome tokį jaudulį, prie savų sirgalių juk norisi pasirodyti kuo geriau.“

Trečiajame kėlinyje „Žalgiris“ buvo kitoks nei pirmoje susitikimo dalyje. Kauniečiai pelnė 27 taškus, pataikė 9 metimus iš 15 ir iš besivejančiosios tapo pirmaujančia komanda. Tinklalapio „BasketNews.lt“ kalbintas Ulanovas dėl šių nuopelnų duoklę atidavė gynybai.

„Antroje pusėje geriau apsigynėme, sustabdėme jų greitą puolimą, o jie šioje sferoje yra geriausi. Antroje pusėje praleidome 33 taškus, o tai ir nulėmė rungtynių baigtį.

Gerai laikėmės savo gynybos plano. Kaip aš sakau, jei gerai atidirbi gynyboje, puolimas ateina savaime. Pasitikėjome savo jėgomis, pataikėme tuos metimus, kuriuos susikūrėme“, – teigė Ulanovas.

Duoklę Ulanovas atidavė ne tik savo komandos veiksmams prieš Baskijos regiono ekipą. Krepšininkas itin džiaugėsi matydamas tokią triukšmingą Kauno „Žalgirio“ areną.

„Žinoma, sirgaliai tikrai padėjo. Labai smagu, kad grįžtame į Eurolygą. Ateinantys fanai mums duoda papildomą impulsą, kažkokį postūmį. Tikrai jaučiasi papildomas užnugaris ir tai yra smagiausia. Dar smagiau, kad mes šiandien jiems atsidėkojome pergale“, – sakė Ulanovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių