Quantcast

Dvi Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionės ateinantį sezoną žais Lenkijoje

  • Teksto dydis:

Šį sezoną kartu su "Utenos" komanda Lietuvos moterų krepšinio lygoje triumfavusios Sandra Linkevičienė ir Eglė Šulčiūtė ateinantį sezoną praleis Lenkijoje ir žais čempionės Krokuvos "Wisla" ekipos gretose.

Po motinystės atostogų grįžusios krepšininkės buvo tikros "Utenos" ekipos lyderės ir padėjo klubui laimėti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurę bei Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) aukso medalius. Tai buvo pirmieji titulai "Utenos" klubo istorijoje, informuoja klubo svetainė internete.

"Dėkojame Sandrai ir Eglei už nuostabų sezoną. Abiejų krepšininkių lauksime sugrįžtant į Uteną, kadangi jos yra mūsų klubo šeimos dalis ir mes jų niekada nepamiršime", - sakė "Utenos" direktorius Rolandas Jarutis.

33 metų 176 cm ūgio S.Linkevičienė 2014-2015 LMKL sezone vidutiniškai žaisdavo po 27 minutes, įmesdavo po 13,4 taško, atkovodavo po 6,3 kamuolio, atlikdavo po 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 19,8 naudingumo balo. Gynėja buvo išrinkta naudingiausia LMKL finalo serijos krepšininke.

29 metų 190 cm ūgio E.Šulčiūtė ant parketo praleisdavo po 27 minutes, pelnydavo po 15,2 taško, sugriebdavo po 6,8 kamuolio, atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 16,7 naudingumo balo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių