Quantcast

Buvę LKL krepšininkai laimėjo ir šešiese

Trys Rolandai: Matulis, Skaisgirys ir Urkis bei kiti buvę LKL krepšininkai suvienijo jėgas, kad padėtų savo dabartinei ekipai pasiekti svarbią pergalę Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) čempionate.

KKML veteranų (per 45 metų) amžiaus grupės varžybose pirmaujantis „Notomas“ 86:82 palaužė artimiausią persekiotoją „Grifonas“ kolektyvą ir dar labiau padidino savo pranašumą turnyro įskaitoje. Atkakliame mače abi ekipos laimėjo du kėlinius, o žaidimo eiga keitėsi lyg sūpuoklėse. 25:22 startavę „Notomo“ krepšininkai netrukus užleido iniciatyvą oponentams. Iki ilgosios pertraukos priartėję „Grifono“ krepšininkai, savo ruožtu, krito į gilią duobę trečiajame kėlinyje 12:21, bet vėl geriau sužaidė ketvirtąjį 24:18. Vis dėlto R.Matulio 25 taškai ir 30 naudingumo balų tapo lemiamu veiksniu. Prie vidurio puolėjo sėkmės jo buvęs kolega Vilniaus „Sakalų“ klube R.Skaisgirys prisidėjo 10 rezultatyvių perdavimų ir 14 taškų, o Eurolygos čempionas Kęstutis Šeštokas pelnė 14 taškų ir atkovojo 7 kamuolius.  Vos vieną atsarginį turėjusiam „Notomo“ penketukui R.Urkis, buvęs Kauno „Atleto“ ekipos „centras“ pelnė 11 taškų. Kitas buvęs LKL žaidėjas Gediminas Ramonas surinko  14 taškų.

Pralaimėjusiųjų gretose sunkiai sulaikomas buvo NKL komandos Šakių „Vytis“ treneris Erikas Kučiauskas. Buvęs Vilniaus „Sakalų“ puolėjas įmetė 28 taškus. Jam bandė talkinti Gintautas Eirošius, surinkęs 18 taškų, buvęs Alytaus „Dzūkijos“ ekipos aukštaūgis Nerijus Varnelis, pelnęs 16 taškų. Tiek pat pelnė ir Vaidas Nemeikša.

A grupėje lyderiaujantis „Notomas“ po 12 turų turi 11 pergalių ir tik 1 pralaimėjimą.

„Grifono“ sąskaitoje 9 pergalės ir 3 nesėkmės. Trečioje vietoje rikiuojasi „Patvanka“ su 7 laimėjimais. Tiesa, trečiadienį vakare pastarosios komandos žaidė tarpusavyje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažkur matytas ir girdetas

Kažkur matytas ir girdetas portretas
Čia tas plikas treneris kur girtas vaikus treniravo?

LFC

LFC portretas
Idomiai cia Sestokas paseno- 1976m gimimo, bet virs 45 metu jam. Ne pagal metus paseno- va kaip atsitinka kai su vyresniais zaist pradedi...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių