Quantcast

Į Lietuvą atvykusios JAV įžymybės Prienus vadina stotele NBA link

Į Lietuvą trečiadienio vakarą atvykusiems paaugliams krepšininkams iš įžymios Ballų (Bolų) šeimos Prienų – Birštono „Vytauto“ krepšinio klubas taps stotele link NBA Los Andželo „Lakers“ klubo, sako ginčais su JAV prezidentu išgarsėjęs ekscentriškas jų tėvas Los Andželo verslininkas LaVaras.

„Atvesiu savo berniukus į „Lakers“, bet pirmiau mums reikia atvykti čia ir pasilinksminti“, – Vilniaus oro uoste sakė La Varas Ballas, atsakydamas į BNS klausimą.

„Ne mes pasirinkome Lietuvą – tai Lietuva pasirinko mus“, – pridūrė jis.

Ballų šeimą Vilniaus oro uoste pasitiko dešimtys Lietuvos ir JAV žurnalistų bei smalsuolių, ir atlikėjas Jurgis Didžiulis su daina „Welcome to Lithuania“.

Iš Lietuvos sostinės šeima išvyko specialiai užsakytu „vakarėlių autobusu“. Jie turėtų apsigyventi Birštone.

„Vytauto“ klubas neslepia, kad kontraktas su 19-mečiu LiAngelo ir 16-mečiu LaMelo Ballais svarbus ne tiek sportine, kiek komercine prasme.

Po sutarties pasirašymo „Vytautą“ jau pradėjo remti viena įmonė, o šiuo metu klubas derasi su keliais kitais potencialiais rėmėjais.

Gruodžio pradžioje pasirašius kontraktą, Prienų ir Lietuvos vardas per kelias valandas nuvilnijo Jungtinių Valstijų žiniasklaidoje, televizijos pranešėjams vis bandant teisingai ištarti miesto ar klubo, kuriame jie žais, pavadinimą.

Šių krepšininkų pavardė pastaraisiais metais išgarsėjo dėl aštriai kalbėti mėgstančio jų tėvo LaVaro ir brolio Lonzo žaidimo NBA. Dalis žmonių juos lygina su Jungtinių Valstijų garsenybių Kardashianų (Kardašianų) šeima.

LaVaras Ballas pernai atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, kai jį nedėkingumu apkaltino JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Trampas), teigiantis, kad padėjo sūnui LiAngelo jam išvengti kalėjimo dėl vagystės Kinijoje.

 

 

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mociute

Mociute portretas
Ot lietuvio būdas- lyst siknon kažkokiems išsišokėliams. Dar nieko neparodė, nieko nenuveikė, o jau pagatavi subines nulaužyti. Pamatysit, apsiks ir paliks. Ka tada paporinsit. Savigarbos turekit. Kad taip mūsų lietuviukus emigrantus sugrįžtančius sutiktu, apgyvendintų, rūpintųsi. Deja deja....

Audronė

Audronė portretas
Jeims reikia dėmesio o mums keistuolių,tik gerais norais ir kelias į pragarą grįstas ...

Nu

Nu portretas
Tikrai atvarė visa šeima ir mamulės ir babulės juokas
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių