Quantcast

Žiūrovą pervažiavęs ir nurūkęs rusas diskvalifikuotas iš Dakaro ralio

Dakaro ralio organizatoriai šeštadienį pranešė, kad iš lenktynių yra diskvalifikuotas vienas sunkvežimių įskaitos lyderių rusas Andrejus Karginovas („Kamaz“).

2014 metų Dakaro ralio čempionatas diskvalifikuotas už tai, kad penktojo etapo metu kopose sužeidė vieną iš žiūrovų ir nuvažiavo net nesustojęs.

„Dakaro ralio speciali komisija nusprendė diskvalifikuoti sportininką, nes jis nesustojo ir nesuteikė pagalbos sužeistam žiūrovui“, - praneša organizatoriai.

Keletas žiūrovų lenktynių metu stovėjo tiesiai prieš A. Karginovo sunkvežimį. Dauguma žiūrovų spėjo pasitraukti į šalį, o vienas žmogus nuvirto ir rusas jo koją pervažiavo.

„Kamaz“ vadovas Vladimiras Čaginas teigė, kad toks sprendimas buvo per griežtas.

„Trasose būna daug žiūrovų, ypač - sudėtingose vietose. Andrejus buvo pakilime į kopas ir žiūrovų tiesiog nematė. Pro priekinį stiklą jis tuo metu matė tik dangų ir kalno viršūnę. Apie nelaimę jis sužinojo tik po finišo. Esame labai nustebinti tokiu griežtu sprendimu, bet skųsti sprendimo šiuo metu negalime, todėl turime jį priimti“, - sakė V. Čaginas.

42-ejų metų A. Karginovas bendroje šių lenktynių įskaitoje po penkių etapų buvo trečioje pozicijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Beto

Beto portretas
Seniui luzo tik sonkaulis..

Idomu

Idomu portretas
Jei ir mate kad nuoyses senis nugriuvo kaip jam zinoti kad jis butent buvo nutrenktas? Kuom vairuotojas butu padejes nelaimeliui kai aplink uz trasos kruva adekvaciu ziurovu ir personalas? O seniui daba teks ieskotis advokato kad susitvarkytu su organizatiruu ir kamazo ieskiniais!

андрейка

андрейка portretas
такая наша культура
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių