Quantcast

Viltis patekti į Baltijos rankinio lygos pusfinalį dar neprarasta

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai pralaimėjo pirmąsias Baltijos rankinio lygos ketvirtfinalio rungtynes, tačiau viltis patekti į finalo ketvertą dar neprarasta. Lemiamas mačas su Zaporožės ZTR (Ukraina) vyks rytoj 14 val. „Dragūno“ namų aikštelėje Taikos pr. 61A.

Klaipėdos komanda ukrainiečiams šeštadienį nusileido vos vienu įvarčiu – 29:28 (14:13). Tai – itin apmaudus pralaimėjimas, kadangi likus mažiau nei minutei iki rungtynių pabaigos rezultatas buvo lygus. Vis dėlto dragūniečiai savo atakoje dėl klaidos prarado kamuolį, o ZTR pasiuntė kamuolį į tuščius „Dragūno“ vartus. 

Po rungtynių „Dragūno“ vyr. treneris Artūras Juškėnas pabrėžė, kad niekas neprarasta.

„Pirmas tikslas, kad neužsibaigtų ketvirtfinalis vienomis rungtynėmis, įgyvendintas. Pralaimėjome tik vienu įvarčiu, tad intriga išlieka. Viskas spręsis rytoj – jeigu laimėsime bent dviem įvarčiais, keliausime į finalo ketvertą“, – vylėsi A. Juškėnas.

„Dragūnui“ po 6 įvarčius pelnė Lukas Vanagas ir Laurynas Palevičius, po 4 – Alain Romeo Eyebe II ir Gabrielius Virbauskas, 3 pridėjo Benas Butkus, 2 – Arvydas Bučius, po 1 įmetė Laurynas Simonavičius, Benas Vaicekauskas ir Modestas Vaitekūnas.

ZTR komandai 6 įvarčius pelnė Andrii Akimenko, po 4 – Ievgen Konstantinov, Dmytro Artemenko ir Oleksandr Tilte, po 3 – Oleksii Ganchev ir Maksym Karamyshev, po 2 – Ivan Burzak ir Denys Isanchuk, 1 – Roman Severyn.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių